ITALIA. ALEX avea doar 19 ani când a sfârșit într-o curbă a MORȚII. Părinții sunt împietriți: „Ai luat și SUFLETUL meu cu tine“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român, originar din Botoșani, avea doar 19 ani când a sfârșit în urma unui accident rutier care s-a produs sâmbătă în zona orașului Caravate din provincia italiană Varese.

Alex P. avea doar 19 ani a murit chiar când venea acasă, după ultima oră de curs la școală. El a pierdut controlul mașinii sale, ciocnindu-se cu un vehicul care venea din direcția opusă.

Evenimentele s-au produs pe o șosea care face legătura între localitățile Caravate și Gemonio, iar mașina în care se afla românul s-a răsturnat de mai multe ori împrăștiind piese din mașină pe tot câmpul.

Tânărul a murit aproape instantaneu în urma impactului, iar eforturile echipelor de urgență de a îl resuscita au rămas fără niciun rezultat. Aproape două ore le-au trebuit paramedicilor și pompierilor să îl scoată pe tânăr dintre fiarele contorsionate.

Potrivit presei italiene, curba unde s-a produs accidentul este un loc realmente blestemat. În urmă cu un an, pe 14 noiembrie, un alt tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața în același loc, mașina lui arzând ca o torță în urma unui impact.

Alex era cetățean italian, însă familia lui provenea din România, județul Botoșani. Dorin și Elena, părinții săi, sunt împietriți de durere. 

(w670)

„Într-o clipă ai plecat pentru totdeauna,...dar nu ai plecat singur, ai luat și sufletul meu cu tine,... vom fi mereu împreună!
Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!
Zbor lin spre îngeri, îngerul meu!
Odihnă și lumină veșnică, Alex!

Te vom plânge mereu, puiul nostru!
Te voi vedea întotdeauna pe cer, pentru că ești cea mai luminoasă stea!
Odihnă și lumină veșnică, Ale!“, a scris tatăl său, pe Facebook, în amintirea fiului pierdut.

Alex era portar al unei echipe locale de fotbal - A. S. D. Varese Calcio. Și colegii tânărului îi deplâng dispariția prematură.

„Nu există cuvinte!!!! Să pierzi un băiat tânăr, pentru o familie ca a noastră este o lovitură grea!!!! Marele Peia acum va para goluri acolo sus... Nu te vom uita niciodată și vei fi mereu cu noi!!! Suntem alături de familia lui Alex în durerea pierderii lui!!! R.I.P Portierino!!!“, au scris membrii echipei de fotbal din Italia, unde Alex era portar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel