ITALIA: Un cerșetor român ia la PUMNI un italian care a refuzat să îi dea BANI. PREFECTUL din Torino, solicitat să intervină

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cerșteor român de 53 de ani lovește un italian când acesta ieșea dintr-un spital din Torino, pentru că a refuzat să îi dea bani de pomană.

Un bărbat de 53 de ani, din România, cunoscut al polițiștilor din Torino drept un cerșetor violent care își face veacul în preajma spitalelor, a lovit, ieri, un italian care a refuzat să îi dea bani. 

Victima este un bărbat de 59 de ani, care ieșea din spitalul din Martini când a avut loc nefericitul episod. Când acesta a refuzat să îi dea banii ceruți, românul și-a ieșit din minți și, cu un pumn puternic în față, românul l-a rănit pe bărbatul de 59 de ani, rănindu-l grav în zona buzei inferioare, pentru care medicii de la camera de urgență spun că acesta are nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale.

 La fața locului au venit și carabinierii care l-au identificat pe român. Acesta a fost reținut, după ce inițial nu a vrut să recunoască fapta și a încercat să fugă.  

„Incidentul din fața spitalului Martini arată o situație de risc similară în fața multor alte spitale din Torino. Însoțitorii de parcări abuzive și cerșetorii agresivi au fost mult timp liberi să facă ceea ce își doresc. Îi voi cere prefectului să intensifice controalele în jurul spitalelor", declară liderul Ligii din Torino, Fabrizio Ricca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel