Italia. Fetiță româncă de 9 ani, moartă după un accident cumplit, sub ochii mamei. Surioara mai mică, grav rănită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță româncă de doar nouă ani, Andreea Maria Crețu, a murit, ieri această dimineață, în urma unei teribile coliziuni frontale între două mașini la Casale sul Sile (Treviso), în care au fost rănite alte trei femei și sora ei mai mică. 

Accidentul a avut loc ieri dimineață, 11 august, înainte de ora 9.00, în cătunul Lughignano, pe Via Nuova Trevigiana. În mașină se afla o familie de origine română care locuia în Casale, cu două femei de origine română și doi copii la bord. Cele două femei erau surori.

Cealaltă mașină era condusă de o femeie din Treviso. Din motive care sunt încă în curs de stabilire, cele două vehicule au intrat în coliziune. Impactul a fost extrem de violent, iar mașina femeii din Treviso a luat foc.

Un pompier aflat în afara serviciului, care locuiește în apropiere, a ajutat-o pe șoferiță să iasă din mașină. Fetița în vârstă de 9 ani, Andreea Maria Crețu, a fost grav rănită de la început și a fost intubată și transferată la spitalul Ca' Foncello din Treviso, unde a murit la scurt timp după aceea.

Sora ei de cinci ani a fost și ea grav rănită, dar viața ei nu a fost în pericol.  Andreea se afla pe bancheta din spate a unui autoturism Golf negru condus de mătușa ei, L.P., în vârstă de 30 de ani. Pe scaunul pasagerului se afla mama sa C. Z., în vârstă de 31 de ani, în timp ce în spate se afla cealaltă surioară, în vârstă de 2 ani.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii și trei ambulanțe, împreună cu serviciul medical al Suem. Poliția locală a închis drumul și a deviat traficul. 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel