Italia. Jaf ca în filme în magazinele de bijuterii din centrul istoric al Romei. Bonnie și Clyde de România au furat obiecte în valoare de 110.000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Jaf ca în filme în magazinele de bijuterii din centrul istoric al Romei. Bonnie și Clyde de România au furat obiecte în valoare de 110.000 de euro / Foto: Captură video youtube
Italia. Jaf ca în filme în magazinele de bijuterii din centrul istoric al Romei. Bonnie și Clyde de România au furat obiecte în valoare de 110.000 de euro / Foto: Captură video youtube

Bonnie și Clyde de România, arestați după ce au dat jaful anului. Aceștia au jefuit două magazine de bijuterii cunoscute din centrul istoric, reușind să intre în posesia unui ceas și a unui colier de 110.000 de euro.

Carabinierii au reușit să îi oprească pe hoți și să îi aresteze după cel de-al doilea jaf. Era vorba de un cuplu, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 23 de ani, de origine română.

Cuplul de hoți români au jefuit două dintre cele mai cunoscute magazine de bijuterii din centrul Romei, reușind să intre în posesia unui ceas și a unui colier de o valoare considerabilă. Ei sunt suspectați în mod serios de comiterea infracțiunilor de furt pe ascuns.

Bonnie și Clyde de România

 

Într-un moment de distragere a atenției angajaților, românii sunt suspectați serios că au luat rapid ceasul și inelul expuse într-o vitrină lăsată deschisă. În urma plângerilor depuse de proprietarii magazinelor, carabinierii, coordonați de Procuratura din Roma, au început să investigheze, începând cu achiziționarea de înregistrări ale camerelor de supraveghere video din magazine și de pe străzile învecinate, ceea ce le-a permis să îi lege pe cei doi de ambele furturi.

Militarii au reconstituit traseul, descoperind faptul că suspecții făcuseră deja mai multe vizite la cele două magazine cu câteva zile înainte, intrând chiar și în interior pentru a studia și a înțelege cum să acționeze cel mai bine. După comiterea furturilor, cuplul ar fi părăsit apoi Roma, pierzându-și urmele, conform presei italiene.

 

Cuplul de români a fost arestat

 

Datorită analizei atente a imaginilor achiziționate, carabinierii au reușit să le intercepteze mișcările, constatând că, de mai multe ori, cuplul s-ar fi deplasat din Capitală în direcția nordului Italiei și au reușit să le depisteze identitatea. În ultimele zile, carabinierii de la stația Roma San Lorenzo in Lucina au descoperit că suspecții s-au întors la Roma, unde se aflau într-un camping din Via di Malafede, și au activat o serie de servicii de filaj și de observare pentru a le da de urmă.

De fapt, după-amiaza trecută, carabinierii i-au prins în timp ce, abia ieșind dintr-un bungalow, încărcau mai multe bagaje într-o mașină. Pentru a-i împiedica să pornească din nou la drum și să plece, i-au oprit la ordinul autorității judiciare. Românul în vârstă de 38 de ani și partenera sa de 23 de ani au fost duși la închisoare, unde a fost validată reținerea lor.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel