LIVE  Iulian Lorincz, invitat la "România are nevoie de tine, implică-te" / VIDEO

Roxana Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:
Inquam Photos / Raul Stef
Inquam Photos / Raul Stef

Pe data de 02.10.2024 la ora 15:00, jurnalistul Bogdan Bolojan îl va avea ca invitat pe Iulian Lorincz, deputat de Diaspora, în cadrul emisiunii „România are nevoie de tine, implică-te”. Emisiunea  va fi difuzată în direct pe platformele StiriDiaspora, DCNews și DCNews TV, precum și pe paginile de YouTube și Facebook ale publicațiilor. 

Iulian Lorincz, care va candida pentru un nou mandat, va prezenta în proiectele legislative dedicate românilor din diaspora, concentrându-se pe soluțiile propuse pentru îmbunătățirea vieții comunităților de peste hotare. Printre temele discutate se numără implicarea socială a românilor din străinătate, comparativ cu cea din România, precum și intenția de vot a diasporei în alegerile viitoare.

Lorincz va împărtăși experiențele adunate din vizitele sale recente în comunitățile de români din străinătate și va expune opiniile acestora despre situația actuală a României. De asemenea se va vorbi despre realismul promisiunilor electorale de reducerea taxelor și impozitelor pentru diaspora, o măsură controversată care ar putea încuraja revenirea acasă a românilor.

Costul vieții în străinătate și cum acesta influențează deciziile românilor de a se întoarce în țară va fi un alt punct important din agenda discuției. În plus, Lorincz va aborda și progresul economic al României și cum acesta poate atrage diaspora în proiecte de dezvoltare națională.

Nu ratați această ediție specială a emisiunii „România are nevoie de tine, implică-te!”, pentru a descoperi viziunea deputatului Iulian Lorincz asupra perspectivei românilor din diaspora și a implicării lor în viitorul României. Urmărește-ne live pe paginile de Facebook și YouTube ale acestor publicații!

 

Youtube video image

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel