Jaf record lângă Veneția: O chelneriță a furat 300.000 de euro din încasările barului

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Jaf record lângă Veneția: O chelneriță a furat 300.000 de euro din încasările barului / Sursa foto: freepik.com
Jaf record lângă Veneția: O chelneriță a furat 300.000 de euro din încasările barului / Sursa foto: freepik.com

O chelneriță dintr-un oraș de lângă Veneția a fost descoperită că fura zilnic între 100 și 150 de euro din încasările barului în care lucra. Proprietarii barului, care au preluat afacerea în 2021, cer acum despăgubiri de peste 300.000 de euro de la fostul angajat pentru pierderile suferite.

Incidentul s-a petrecut într-un cunoscut bar din centrul orașului, la câțiva pași de Piazza Indipendenza. Afacerea, deschisă de aproximativ zece ani, a fost preluată de noii proprietari în timpul pandemiei, investind semnificativ pentru a o menține pe linia de plutire.

Cu toate acestea, încasările au început să scadă inexplicabil după preluare, în ciuda unui flux constant de clienți.

Proprietarii, neînțelegând motivul scăderii încasărilor, au solicitat ajutorul avocatului Marco Maurizio Soligon din San Donà. Avocatul, suspectând un comportament necorespunzător, a coordonat o investigație cu carabinierii. Mai multe întâlniri au avut loc și au fost instalate camere ascunse pentru a monitoriza activitatea din bar, conform Il Messaggero.

 

Chelnerița a fost surprinsă de camere cum fura bani

 

Carabinierii au demascat-o pe chelneriță direct în spatele tejghelei, surprinzând-o în flagrant delict în timp ce sustrăgea bani din casa de marcat. În dimineața în care i-a fost înscenată fapta, câțiva clienți-tranzacționari, colaborând cu proprietarii, au plătit cu bancnote fotocopiate. La scurt timp, carabinierii au intervenit și au percheziționat-o, găsind asupra ei 50 de euro furați.

Investigația a scos la iveală că femeia fura aproape zilnic între 100 și 150 de euro, totalizând o pierdere de peste 300.000 de euro în decursul anului. Suspiciunile inițiale ale proprietarilor au fost confirmate de lipsa chitanțelor și de sancțiunea impusă de Guardia di Finanza pentru nerespectarea obligației de a elibera bonuri fiscale.

Avocatul Soligon a explicat că suspiciunile au apărut după ce proprietarii au observat că, în ciuda reducerii cheltuielilor, conturile nu se echilibrau. Încrederea în chelneriță a fost zdruncinată când au realizat că veniturile barului nu reflectau numărul de clienți.

Acum, proprietarii solicită despăgubiri pentru daune morale și materiale, iar ancheta judiciară este pe punctul de a se încheia, urmând să înceapă procedurile penale. Este de așteptat ca procesul să aducă justiție și să recupereze o parte din pierderile financiare semnificative suferite de afacere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel