Laura Codruța Kovesi a ieșit, în urmă cu scurt timp, de la Înalta Curte de Casație și Justiție unde s-a prezentat la un nou termen pe o solicitare făcută de Inspecția Judiciară de a o sancționa.
„Ați fost în sală, ați auzit argumetele. Abatarerea disciplinară ar fi că nu am respectat decizia 611. Am respectat-o, trebuia să iau măsuri alternative. Este decizia judecătorilor, vom vedea”, a spus Kovesi la ieșirea de la audieri.
Fosta șefa DNA a avut astăzi primul termen în alt proces în care Inspecția Judiciară a contestat respingerea unei alte acțiuni de către procurorii din CSM. Este vorba de cazul privind refuzul lui Kovesi de a se prezența la Comisia parlamentară de anchetă pe tema alegerilor prezidențiale din 2009.
Citește și Kovesi, la ÎCCJ. Solicitarea Inspecției Judiciare de a o sancționa, pe masa magistraților. Cine dă decizia
Completul de 5 judecători care urmează să dea decizia în cazul lui Kovesi este format din Corina Corbu, George Bogdan Florescu, Rodica Zaharia, Maria Hrudei și Eugenia Puscasiu.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Pensiile în Italia: Iată cât valorează cecul după 20 de ani de contribuții
Alexandra Curtache /
22 dec 2024, 13:54
În contextul actual al legislației din Italia privind pensiile, mulți români se întreabă cât de mult vor primi din sistemul de pensii după 20 de ani de contribuții. Deși acest număr de ani poate părea suficient pentru a accesa pensia, există diverse condiții și opțiuni care influențează valoarea pensiei. Iată care sunt opțiunile și sumele estimate pentru cei care vor să se pensioneze după 20 de ani de contribuții.