EXCLUSIV  La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! Să aveți un An Nou plin de fericire și împliniri!

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Redacția ȘtiriDiaspora urează românilor de pretutindeni un An Nou plin de bucurii și împliniri!
Redacția ȘtiriDiaspora urează românilor de pretutindeni un An Nou plin de bucurii și împliniri!

În această zi de sărbătoare, redacția ȘtiriDiaspora dorește să mulțumească tuturor cititorilor pentru că au fost alături de noi și în anul 2023. Intrăm în 2024 cu planuri mărețe și idei prin care dorim să venim mai aproape de voi. Vă dorim un An Nou plin de fericire și împliniri! 

2023 a fost un an plin de provocări, dar și de realizări pentru noi. Am continuat să vă aducem cele mai noi informații despre viața românilor din diaspora, din toate colțurile lumii. Am publicat reportaje, interviuri, analize și știri care au contribuit la înțelegerea mai bună a comunității românești din afara țării. Totodată, am încercat să vă ținem la curent cu realitățile politice și sociale din țară.

Vă mulțumim pentru feedback-ul vostru, care ne-a ajutat să ne îmbunătățim conținutul și să vă oferim o experiență cât mai plăcută. 

În 2023, proiectul ȘtiriDiaspora s-a dezvoltat într-o direcție firească și am adus, prin intermediul emisiunii Departe de România, poveștile românilor din diaspora în centrul atenției. Totodată, prin intermediul seriei de emisiuni Diaspora în direct, am aflat ce face statul pentru românii din străinătate. Am aflat despre programele de sprijin pentru românii care doresc să se întoarcă în țară, dar și despre măsurile care sunt luate pentru a-i proteja pe cei care rămân în diaspora. Toate emisiunile pot fi vizionate pe canalul nostru de Youtube.

Vești bune de acasă

 

Unul dintre proiectele noastre de suflet din 2023 a fost Vești bune de acasă. În cadrul acestui proiect, am încercat să aflăm ce fac autoritățile pentru a-i aduce acasă pe românii din străinătate. Am vorbit cu politicieni, cu reprezentanți ai autorităților române, dar și cu români care au decis să se întoarcă în țară.

Din discuțiile noastre, am aflat că există o serie de măsuri care au fost luate în ultimii ani pentru a încuraja românii să se întoarcă în țară. Aceste inițiative includ programe de sprijin pentru șomeri, programe de granturi pentru afaceri, programe de învățământ și formare profesională, etc.

De asemenea, am aflat că există o serie de provocări care trebuie depășite pentru a putea atrage mai mulți români înapoi în țară. Aceste provocări includ lipsa de locuri de muncă bine plătite, lipsa de infrastructură, corupția și birocrația.

Bogățiile României din Diaspora

 

Un alt proiect de succes al nostru din 2023 a fost Bogățiile României din Diaspora. În cadrul acestui proiect, am vrut să arătăm frumusețea și bogăția culturală a românilor care trăiesc printre străini.

Am publicat reportaje despre români care au reușit să-și facă o carieră în străinătate, despre români care au înființat asociații și organizații culturale care promovează cultura românească, dar și despre români care au reușit să păstreze tradițiile și obiceiurile românești în străinătate.

Prin aceste reportaje, am vrut să arătăm că românii din diaspora sunt o parte importantă a comunității românești și că ei contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea țării.

Așteptări pentru 2024

 

În anul 2024, ne propunem să continuăm să vă aducem cele mai noi informații despre viața românilor din diaspora. De asemenea, ne propunem să lansăm noi proiecte care să contribuie la înțelegerea mai bună a comunității românești din afara țării.

Vă dorim un An Nou plin de bucurii, sănătate și împliniri. Fie ca noul an să vă aducă tot ceea ce vă doriți, atât în plan personal, cât și profesional.

Să ne revedem cu bine în 2024!

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel