Liam Payne, fost membru al celebrei trupe One Direction, a murit la 31 de ani. Mii de fane distruse de veste

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Liam Payne, fost membru al celebrei trupe One Direction, a murit la 31 de ani. Mii de fane distruse de veste / Foto: Instagram
Liam Payne, fost membru al celebrei trupe One Direction, a murit la 31 de ani. Mii de fane distruse de veste / Foto: Instagram

Liam Payne, cunoscut pentru succesul său mondial ca membru al trupei britanice One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani în urma unui accident tragic. 

Potrivit poliției din Buenos Aires, Payne a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din cartierul Palermo. Incidentul a avut loc miercuri, iar autoritățile au fost alertate în urma unui apel la 911, care semnala prezența unui bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor sau a alcoolului. Declarațiile inițiale ale poliției nu l-au identificat pe Payne în mod explicit, însă ulterior s-a confirmat că acesta era implicat.

Payne fusese recent în Argentina, unde a participat la un concert susținut de fostul său coleg de trupă, Niall Horan, pe 2 octombrie. Prezența sa a fost confirmată de videoclipurile apărute pe rețelele de socializare, unde a fost văzut bucurându-se de spectacol. Cu doar câteva săptămâni înainte de acest tragic incident, Payne își sărbătorise cea de-a 31-a aniversare în Regatul Unit, potrivit unor postări pe Snapchat.

 

Cariera muzicală a lui Liam Payne: De la One Direction la succesul solo

 

Născut în Wolverhampton, West Midlands, Liam Payne a fost cel mai mic dintre trei frați și a arătat de timpuriu o pasiune pentru muzică. A studiat tehnologia muzicală la Colegiul City of Wolverhampton, iar cariera sa a luat avânt după ce a apărut la emisiunea „The X Factor” în 2010. Deși a început competiția ca solist, a fost ulterior reunit cu alți patru băieți, formând trupa One Direction, din care mai făceau parte Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Horan, care a devenit rapid un fenomen internațional. 

Pe lângă succesul comercial enorm al trupei, Payne s-a remarcat și ca autor de melodii. Într-un interviu din 2015 acordat revistei Entertainment Weekly, Payne și-a exprimat mândria pentru co-scrierea piesei „What a Feeling”, inspirată de sunetul trupei Fleetwood Mac. 

După ce One Direction a luat o pauză în 2015, Liam Payne și-a continuat cariera solo, lansând albumul său de debut, „LP1”, în 2019. În mai 2023, Payne a anunțat că lucra la un nou album, despre care a declarat că era foarte încântat. El plănuia și un turneu mondial, care trebuia să înceapă în America de Sud în septembrie 2023, însă acesta a fost amânat din cauza unei infecții la rinichi.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liam Payne (@liampayne)

 

Luptele personale și reabilitarea: O perioadă dificilă depășită recent

 

Pe lângă cariera sa muzicală, Payne a fost deschis cu privire la luptele sale personale cu abuzul de substanțe. În vara anului 2023, el a dezvăluit că finalizase un tratament de reabilitare și că era treaz de șase luni. Fanii și apropiații au apreciat sinceritatea sa, iar vestea morții sale a șocat pe toată lumea, mai ales având în vedere progresul recent pe care îl făcuse în viața personală și profesională.

Payne avea un fiu, Bear, născut în 2017, împreună cu Cheryl Cole, fosta membră a trupei Girls Aloud. Într-un videoclip din 2023, Payne a vorbit cu dragoste despre fiul său, exprimându-și admirația față de inteligența și personalitatea sa: „Crește mult prea repede. Este mult mai inteligent decât cred eu că voi fi vreodată. Este o minune.”

Moartea sa neașteptată a lăsat un gol imens în inimile fanilor, ale colegilor de trupă și ale celor apropiați, iar comunitatea muzicală își exprimă durerea și regretul pentru pierderea unui artist talentat, aflat la apogeul vieții sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel