Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică. INGREDIENTE
Citește și Scones cu mălai, pâinici rapide. Ingredientul secret care le dă gustul special
2 vinete
maioneză de casă din 2 gălbenușuri (unul fiert tare, unul crud)
1-2 căței de usturoi
1-2 roșii
2 linguri de smântână/iaurt
sare
piper
1 lingură de ulei de floarea soarelui
Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică. Mod de preparare
Mai întâi se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou fiert tare, un gălbenuș crud, 1 linguriță de muștar clasic, 30-40 ml de ulei de floarea soarelui și opțional, câteva picături de zeamă de lămâie. Usturoiul cuăraț se spală și se taie fin. În maioneaza făcută se adaugă usturoi și piper, după gust, apoi se încorporează smântâna sau iaurtul. Maioneza picantă se dă la o parte ca să se întrepătrundă savorile.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică., s-ar putea să îți placă și rețeta Oladii pufoase care se topesc în gură. Rețeta tradițională a gogoșilor rusești. Ingredientul secret al rusoaicelor
Vinetele se spală, se taie capetele și apoi se feliază de-a lungul, cât mai subțire, ca să se pătrundă ușor la prăjit. Puneți feliile de vinete pe un platou și sărați-le pe ambele părți ca să lase apa. După 20 de minute, feliile de vinete se șterg cu hârtie absorbantă și se prăjesc la foc mic, în tigaia unsă foarte puțin cu ulei. Lăați feliile prăjite de vinete să se răcorească și între timp se pregătesc feliile de roșii și verdeața.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică., s-ar putea să îți placă și rețeta Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor
Când feliuțele de vinete s-au răcit, se ung cu maioneza picantă, se adaugă, la un capăt, frunzele de pătrunjel și felia de roșie. Se rulează cu roșia și verdeața la interior, având grijă ca acestea să fie vizibile. Aperitivele se pun pe un platou, unde se mai pot pune, dacă a mai rămas, maioneza picantă și roșii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News