Lituania - România, livetext. Răsturnare de scor

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

România întâlnește Lituania în deplasare în cel de-al patrulea meci din Liga C a Nations League. 

România se află într-o poziție excelentă în Grupa 2 din Liga C a Ligii Națiunilor, având un parcurs impresionant sub conducerea lui Mircea Lucescu. Echipa a reușit să înregistreze numai victorii, cu o medie de trei goluri pe meci. Dacă va câștiga meciul din această seară împotriva Lituaniei, România va face un pas semnificativ spre câștigarea grupei, un obiectiv important pentru națională.

Pe Stadionul Dariaus ir Gireno din Kaunas, echipa națională a Lituaniei va alinia următoarea formulă:

Edvinas Gertmonas în poartă, cu Rokas Lekiatas, Edvinas Girdvainis și Artemijus Tutyskinas în apărare. Mijlocul va fi format din Pijus Sirvys, Vykintas Slivka, Modestas Vorobjovas, Gvidas Gineitis și Justas Lasickas, căpitanul echipei. În atac vor evolua Paulius Golubickas și Armandas Kucys. Selecționerul echipei este Edgaras Jankauskas, iar printre rezervele echipei se află Mantas Bertasius, Deividas Mikelionis și o serie de alți jucători pregătiți să intervină la nevoie.

Lituania - România 1-2. 

min 65! Gol România! Denis Drăguș înscrie pentru România după un contraatac început de Radu Drăguș. Fundașul celor de la Tottenham a înaintat cu mingea 70 de metri, după o lovitură liberă a lituanienilor care s-a oprit în zid. Drăgușin i-a pasat lui Dennis Man, care la rândul său "l-a servit" ideal pe Drăguș care a înscris la colțul scurt din careu. 

min 18. Gol România! Răzvan Marin egalează după un penalty acordat echipei noastre. Stanciu a centrat după un corner executat de pe partea dreaptă, mingea a căzut în careu și a atins mâna unui lituanian. Răzvan Marin a bătut puternic, portarul a atins mingea însă nu a putut decât să-i devieze foarte puțin traiectoria. 

min. 7. Gol Lituania! Lituania a deschis scorul în minutul 7, după un penalty acordat complet incorect. Deși Rațiu avea mâna lipită de corp, arbitrul a dictat penalty după ce a fost chemat la camera VAR și a zăbovit minute bune până să ia o decizie. Rațiu a oprit o centrare cu mâna lipită de corp. 

A început meciul. 

Meciul va fi livetext aici de la ora 21:45. 

 

România, condusă de selecționerul Mircea Lucescu, va începe meciul cu Florin Niță între buturi. Linia de fund va fi asigurată de Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și Deian Sorescu. La mijloc, căpitanul Nicolae Stanciu va fi acompaniat de Marius Marin și Răzvan Marin, în timp ce în atac vor juca Dennis Man, Denis Drăguș și Valentin Mihăilă. Pe banca de rezerve se vor afla Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu, Cristian Manea, Virgil Ghiță, Denis Alibec, Alexandru Chipciu, George Pușcaș, Victor Dican, Ianis Hagi, Florinel Coman, Darius Olaru și Alexandru Mitriță.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Scoția, cu Nicholas Walsh la centru, asistat de Graeme Stewart și Calum Spence, iar Christopher Graham va fi al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla John Beaton și Ross Hardie, iar meciul va fi supervizat de Viktor Kassai, observatorul UEFA pentru arbitri, și de delegatul UEFA Hayri Cavuşoglu din Turcia.

Victoria din această seară ar consolida poziția României în fruntea grupei și ar întări șansele naționalei de a avansa în competiția Ligii Națiunilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel