Livrare cu surprize: O studentă a descoperit în coletul de la Shein un scorpion viu

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Livrare cu surprize: O studentă a descoperit în coletul de la Shein un scorpion viu / Foto: TikTok
Livrare cu surprize: O studentă a descoperit în coletul de la Shein un scorpion viu / Foto: TikTok

O studentă a trăit o experiență traumatizantă când a deschis un colet de la Shein. Sofia, în vârstă de 18 ani, a înlemnit când  avăzut că într-una din pungile cu haine pe care și le-a comandat a văzut un scorpion viu.

„Am desfăcut ambalajul exterior și am văzut ceva mișcându-se și m-am întrebat ce este asta?” a spus Sofia, care studiază inginerie electrică și electronică la Universitatea din Bristol.

„Am crezut că visez. Simt că sunt în regulă cu păianjenii și alte lucruri, dar a fost înfricoșător să fiu în camera mea cu un scorpion la întâmplare.”, a mai spus ea.

În momentul în care a realizat ce a găsit, ea a resigilat punga care conținea cizmele și a scos-o din cameră. Și-a chemat colegii de apartament pentru ajutor, iar aceștia s-au adunat rapid în jurul incidentului.

„Am crezut că este o glumă, dar era foarte real”, a adăugat Sofia, conform BBC.

 

„Nu știam cât de veninos este”

 

Phoebe Hunt, o altă colegă de apartament, a fost una dintre primele care au ajuns la fața locului.

„Am auzit țipete și am ieșit în grabă. Când am văzut-o cu un scorpion viu într-o pungă pe cizme, mi-am dat seama că nu e o situație obișnuită”, a declarat Phoebe.

„La început, am spus că ar trebui să-l ucidem, dar apoi am realizat că nu este uman. Așa că l-am mutat într-un Tupperware.”, mai spune ea.

Oliver James, un alt coleg de apartament care studiază zoologia, a avut sarcina de a transfera scorpionul în siguranță, folosind un clește de bucătărie.

„A fost un pic stresant, deoarece nu știam cât de veninos era”, a spus el. Colegii de apartament au decis să ofere scorpionului apă pe un prosop de bucătărie, iar acesta a băut imediat, dovedind că este un animal viu și activ.

 

O echipă de zoologi a venit la datorie 

 

După ce au contactat organizațiile pentru animale, au realizat că RSPCA, care se ocupă în principal de câini și pisici, nu este soluția potrivită. În cele din urmă, au luat legătura cu Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor (NCRW), care a trimis un expert pentru a se ocupa de scorpion. Chris Newman, reprezentantul NCRW, a declarat că întâlnirile cu astfel de pasageri clandestini nu sunt neobișnuite.

„Scenariul acesta cu scorpioni care ajung în colete este surprinzător de frecvent. Acest scorpion este Olivierus martensii, cunoscut sub numele de scorpionul chinezesc, iar înțepătura sa poate fi semnificativă din punct de vedere medical, dar nu este mortală pentru un adult sănătos”, a explicat el.

În urma incidentului, Shein a inițiat o investigație internă și a confirmat că „toate procesele standard de operare au fost respectate”. Reprezentanții companiei au contactat-o pe Sofia pentru a discuta despre incident.

„După primirea feedback-ului, am efectuat imediat o investigație internă, iar echipele noastre de pe teren au verificat procesul de ambalare a transportului”, au declarat aceștia.

În ciuda șocului inițial, Sofia a reușit să transforme întâmplarea într-o poveste amuzantă.

„Acum mă simt ca și cum a fost o experiență hilară, dar a fost destul de înfricoșător la momentul respectiv. Cine s-ar fi gândit că voi primi un scorpion în coletul meu?”, a concluzionat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel