Lovitură pentru Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers a revenit cu un nou mesaj 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Presa franceză scrie despre Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi continuă tradiția familiei cu Tricolorii
Presa franceză scrie despre Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi continuă tradiția familiei cu Tricolorii

Ianis Hagi primește vești proaste de la echipa de club, din Scoția. 

Deși recent a impresionat la echipa națională a României, mai ales în meciurile din Nations League împotriva Kosovo și Lituaniei, unde a obținut un penalty decisiv, Ianis Hagi pare să nu mai aibă un loc în planurile antrenorului Philippe Clement la Rangers. Prestațiile sale remarcabile pentru echipa României nu par să fie suficiente pentru a-l convinge pe antrenorul belgian să-i acorde o șansă mai mare la clubul scoțian.

Philippe Clement a abordat din nou subiectul viitorului lui Hagi într-o conferință de presă, după ce jurnaliștii l-au întrebat despre situația fotbalistului român, menționând evoluțiile acestuia pentru echipa națională. Cu toate acestea, antrenorul a rămas ferm în decizia sa, reiterând că poziția sa nu s-a schimbat și că viitorul lui Ianis Hagi la Rangers rămâne incert.

„Am spus-o și în trecut și o repet: situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, dar deocamdată, nu are sens să mai discutăm acest subiect”, a declarat Clement.

Această poziție nu este una nouă din partea antrenorului. Încă din luna august, Philippe Clement a transmis clar că Ianis Hagi nu mai face parte din planurile clubului pentru viitorul apropiat. Pe 31 august, la finalul perioadei de transferuri, Clement a afirmat că românul nu mai este considerat o opțiune pentru postul de număr 10 la Rangers, poziție pe care Hagi o ocupa în trecut. Antrenorul i-a sugerat lui Hagi să își caute alte oportunități care să-i ofere mai multe șanse de joc.

Rangers și-a găsit un nou număr 10

 

„I-am spus lui Ianis că, din păcate, nu îl mai vedem ca o soluție viabilă pentru postul de număr 10 în sezoanele următoare și că este în interesul său să își găsească alte oportunități care să-i permită să joace mai mult. Situația nu s-a schimbat și, pe lângă asta, am adus și noi jucători, precum Bajrami,” a adăugat Clement, explicând astfel motivele pentru care Hagi a fost lăsat pe dinafară.

Mai mult, semn că ruptura dintre Hagi și Rangers este tot mai clară, Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul echipei pentru faza grupelor Europa League. Rangers se va confrunta cu echipe de renume în competiția europeană, precum Olympique Lyon, Olympiacos, Tottenham, Manchester United și FCSB, însă mijlocașul român nu va face parte din această campanie europeană a echipei scoțiene.

Faptul că Hagi a fost lăsat în afara lotului pentru Europa League sugerează că poziția sa în cadrul echipei este tot mai marginală și că șansele ca el să mai revină în prim-planul echipei sunt reduse. În ciuda talentului și a calităților sale, atât demonstrat pentru naționala României, cât și în sezoanele anterioare la Rangers, viitorul său la echipa scoțiană pare să fie tot mai incert. Astfel, românul se vede în fața unei decizii importante: să rămână și să lupte pentru un loc la Rangers sau să accepte o nouă provocare în cariera sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel