Mai mulți români ar fi mâncat la o tavernă din Thassos și "au uitat" să plătească. Grecii au postat poze cu ei: "Dacă îi cunoașteți, să le spuneți să treacă pe la noi"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Incident în Thassos. Mai mulți români sunt acuzați că au mâncat la o tavernă din Skala Rachoniou, iar apoi au plecat fără să plătească. Reprezentanții localului au publicat pe rețele de socializare poze cu doi dintre ei.

Un grup de turiști români ar fi provocat un incident neplăcut în Thassos, Grecia, după ce au mâncat la o tavernă locală și au plecat fără să achite nota de plată. Proprietarii tavernei, dezamăgiți de acest comportament, au decis să facă publice fotografii cu cei implicați, în speranța că vor fi recunoscuți.

Incidentul a avut loc într-o tavernă populară din stațiunea Skala Rachoniou. Potrivit reprezentanților tavernei Sakis Sykoudis, grupul de turiști români, 5 adulți și 6 copii, a petrecut câteva ore în restaurant, bucurându-se de preparatele tradiționale grecești și de atmosfera prietenoasă. La finalul mesei, însă, aceștia au părăsit localul fără să plătească.

Proprietarii tavernei încearcă acum să recupereze paguba și au apelat la comunitatea Forum Thassos, în speranța că cineva îi recunoaște. Astfel, au postat fotografii de pe camerele de supraveghere cu doi dintre turiștii țepari, menționând în comentarii că aceștia vorbeau limba română. "Dacă îi cunoașteți, să le spuneți să treacă pe la noi", este mesajul grecilor. 

"Bună ziua grup frumos, de la Taverna Sakis Sykoudis

Am dori să vă cerem ajutorul. Joi seara, acești 2 tipi au mâncat în taverna noastră cu familiile lor (în total 5 adulți și 6 copii) și au uitat să plătească. 

Dacă vreunul dintre voi îi cunoașteți, vă rugăm să îi contactați sau să ne contactați pentru a le reaminti să treacă pe la noi și să își plătească nota de plată. 

Vacanțe plăcute!", este mesajul postat de Katerina Sikoudi, în comunitatea Forum Thassos, cel mai important grup de Facebook pentru românii care călătoresc în aceasta insulă.  

romani-taverna-thassos-postare

Pozele cu cei doi români acuzați că au mâncat la tavernă și nu au plătit:

romani-taverna-thassos-1

romani-taverna-thassos-2

romani-taverna-thassos

Românii sunt revoltați în comentarii 

 

În timp ce unii români sunt revoltați în comentarii și spun că astfel de specimene ne fac de râs, alții îndeamnă la calm, existând posibilitatea ca turiștii care au dat țeapă să fie din Republica Moldova. 

Turiștii și-au exprimat empatia față de proprietarii tavernei și au încurajat pe cei care recunosc persoanele din fotografii să le sugereze să rezolve situația în mod civilizat.

"Ar trebui puse pozele lor la îmbarcare pe ferry!", scrie cineva. 

"Dați pozele acestea la mai multe restaurante, poate îi recunosc și cheamă poliția", comentează altcineva.

"Să le fie rușine dacă știu ce înseamnă rușinea dacă nu știu să le stea în gât următoarea masă oriunde ar fi ea ...", comentează un alt utilizator. 

"Ați făcut plângere la poliție? E totuși o insulă, bănuiesc că dispun de alte mijloace de identificare", mai scrie cineva. 

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel