Maioneză cu ceapă și usturoi. Cremoasă și delicioasă, gata în 10 minute. N-ai mâncat nimic mai bun

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Maioneză cu ceapă și usturoi. Cremoasă și delicioasă, gata în 10 minute. N-ai mâncat nimic mai bun
Maioneză cu ceapă și usturoi. Cremoasă și delicioasă, gata în 10 minute. N-ai mâncat nimic mai bun

Pregătirea unei maioneze de casă cu ceapă și usturoi nu a fost niciodată atât de simplă datorită rețetei ușoare pe care de data aceasta StiriDiaspora.ro ți-o pune la dispoziție pentru că ai nevoie de foarte puține ingrediente și durează mai puțin de 10 minute să o prepari.

Deci, dacă doriți să faceți un sos de maioneză de casă pentru orice ocazie, luați notă de ingrediente și de modul de preparare pas cu pas și obțineți cu ușurință această maioneză cu ceapă și usturoi. Se vor linge toți pe degete.

Cu iaurt şi castravete faci cel mai delicios sos posibil. De zece ori mai bun decât tzatziki. O rețetă surpriză bonus!

 

Ingrediente pentru a face maioneză cu ceapă și usturoi:

 

- 1 ceapă

- 1 praf de coriandru

- 1 lămâie

- 1 ou

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper

- 1 praf de usturoi măcinat

- 1 strop de ulei de floarea soarelui.

Scoate vinetele din frigider. Vom face rapid o maioneză super gustoasă și foarte aromată

 

Cum se face maioneza cu ceapă și usturoi

 

Tăiați ceapa în patru părți, puneți-o în paharul blenderului, adăugați coriandrul, usturoiul și oul.

Începeți să amestecați și adăugați încet uleiul până capătă o textură groasă, adăugați sucul de lămâie și la final sarea și piperul după gust, dar fără a vă opri din amestecat.

Din cartofi și usturoi poți face o cină de milioane! Rețetă bonus, în stil ciobănesc

 

Rețeta de maioneză cu usturoi

 

Ingrediente pentru a face maioneza cu usturoi: 

- 2 căței de usturoi

- 1 lingură suc de lămâie

- 3 linguri busuioc proaspăt

- 1 cană de maioneză

- sare și piper după gust.

Sos de morcovi dulce-acrișor. O rețetă foarte simplă pentru a-ți însoți friptura. Un preparat culinar de milioane

Cum se face maioneza cu usturoi:

Amestecă toate ingredientele împreună în blender. Gustați și ajustați condimentele. Dați la frigider înainte de servire.

 

Rețetă de maioneză cu lapte

 

Maioneza tradițională este făcută din ou și ulei, totuși, de-a lungul anilor au apărut variații care includ sau înlocuiesc ingrediente. De data aceasta urmează să vă prezentăm o maioneză cu lapte simplă și delicioasă la blender, deși se poate face și cu mixerul manual electric.

Această maioneză fără ou nu îți va lua mai mult de 15 minute și o poți folosi pentru a găti, pentru a pregăti sos de casă sau pentru a însoți niște cartofi prăjiți.

Ingrediente pentru a face maioneza cu lapte:

-  150 mililitri de lapte

- 1 cățel de usturoi

- 1 linguriță de sare

- 1 linguriță de oregano

- 3 crenguțe de pătrunjel

- ulei.

Cum se face maioneza cu lapte:

Pentru a face maioneza cu lapte este foarte important ca laptele sa fie la temperatura camerei. Astfel, dacă laptele este rece, va trebui să îl încălzim 20 de secunde în cuptorul cu microunde. Apoi, punem toate ingredientele cu excepția uleiului în borcanul blenderului pentru a face maioneza cu lapte și usturoi.

Batem la putere maximă și, fără să ne oprim din bătut, adăugăm uleiul sub forma de fir. De îndată ce obținem consistența potrivită, nu vom mai adăuga ulei. Maioneza cu lapte este mult mai fină decât maioneza cu ouă din punct de vedere al texturii, dar la fel de delicioasă.

Sfat: Este foarte important să urmați instrucțiunile pentru a adăuga uleiul sub formă de fir fin pentru ca maioneza de lapte să iasă bine.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel