Manelistul Culiță Sterp, oprit de poliție pe aeroport în Anglia pentru că avea o geantă plină cu bani

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Manelistul Culiță Sterp, în timpul concertului din Northampton (Sursa foto: Facebook)
Manelistul Culiță Sterp, în timpul concertului din Northampton (Sursa foto: Facebook)

Manelistul Culiță Sterp a fost luat la puricat polițiști în Marea Britanie, după ce angajații aeroportului au descoperit că acesta cară după el o geantă plină cu bani cash.  

Celebrul cântăreț Culiță Sterp a concertat recent în fața a 15.000 de români și moldoveni în Marea Britanie. La plecarea spre țară, manelistul a fost oprit pe aeroport pentru că avea prea mulți bani cash. Ca să urce în avion, el le-a arătat pe telefon filmulețe cu el în timpul concertelor și le-a explicat că banii sunt onorariul său. 

Culiță Sterp a scris istorie în comunitatea din Marea Britanie, unde a cântat pentru 15.000 de români și moldoveni, însă a avut emoții mari la plecarea din Anglia. Pe aeroport a fost prins cu prea mulți bani cash în bagaj și a fost la un pas să rămână lefter!

Suma extrem de mare a susținut că o încasase în urma concertului pe care l-a susținut duminică la Northampton. După acest eveniment, o cunoscută publicație de la București a scris că el și cântăreață Lorenna au batut recordul de spectatori pe care l-a avut Andra pe Wembley Arena.
Când angajații aeroportului au văzut cât cash are Culiță în geanta, au chemat politia, dar artistul le-a explicat că banii nu provin din nicio activitate ilegală, ba chiar le-a arătat pe internet cu ce se ocupă", relatează publicația Anunțul UK.

Potrivit sursei citate, Culiță Sterp, a scos telefonul și le-a arătat pe internet pozele și filmulețe cu "puhoiul de oameni de la Northampton".

Într-un final, dupa ce cei de la aeroport s-au convins că este într-adevăr un cunoscut cântăreț, a fost lăsat să se întoarcă în țară cu toți banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel