Marcel Ciolacu ar fi fost huiduit de un grup de români la Frankfurt înainte de ultimul meci din grupe al naționalei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Marcel Ciolacu a fost huiduit de un grup de români la Frankfurt înainte de ultimul meci din grupe al naționalei / Foto: Facebook
Marcel Ciolacu a fost huiduit de un grup de români la Frankfurt înainte de ultimul meci din grupe al naționalei / Foto: Facebook

Marcel Ciolacu, premierul României, ar fi fost huiduit de un grup de români, la Frankfurt, înainte de ultimul meci din grupe al naționalei de fotbal.

Premierul Marcel Ciolacu a mers din nou în Germania pentru a asista la ultimul meci din grupe al echipei naționale de fotbal a României, după ce a participat și la primul meci cu Ucraina.

Îmbrăcat în același tricou al naționalei, cu numele său și numărul 12 pe spate, Ciolacu s-a fotografiat cu suporterii români care s-au adunat pe străzile Frankfurtului, exprimându-și încrederea în calificarea României în optimile competiției.

„Succes, băieți! Astăzi ne calificăm!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook, unde a atașat mai multe poze cu suporterii.

Atmosfera plină de bucurie a fost întreruptă, însă, de un grup de români supărați.

Înaintea meciului cu Slovacia, premierul ar fi fost huiduit de unii suporteri ai naționalei. Deși aceste momente nu au fost incluse în imaginile oficiale transmise pe canalele oficiale, microbiștii prezenți la fața locului au făcut publice înregistrări și fotografii care surprind incidentul, conform Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel