Marcel Ciolacu îi ”deschide o ușă” lui Cristian Popescu Piedone la alegerile parlamentare. „Haideți să vedem”

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Stânga - Cristian Popescu Piedone; Dreapta -nquam Photos / Octav Ganea) Marcel Ciolacu / Sursă: Stânga - Cristian Popescu Piedone (Pagina de Facebook oficială); Dreapta -
Foto: Stânga - Cristian Popescu Piedone; Dreapta -nquam Photos / Octav Ganea) Marcel Ciolacu / Sursă: Stânga - Cristian Popescu Piedone (Pagina de Facebook oficială); Dreapta -

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în partid se discută despre o posibilă candidatură a fostului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe listele PSD la alegerile parlamentare.

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă la Cornu, județul Prahova, că în interiorul partidului se discută posibilitatea ca fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să candideze pe listele PSD la viitoarele alegeri parlamentare.

"Am discutat cu preşedinta organizaţiei de Bucureşti, nu am discutat cu preşedinţii organizaţiilor de sector. Este a doua regională pe care o facem. (...) Haideţi să vedem! E o discuţie pe care o avem în interiorul partidului", a spus liderul PSD, fiind întrebat despre candidatura fostului primar al sectorului 5 pe lista PSD pentru parlamentare.

Tot sâmbătă, Marcel Ciolacu a declarat că o posibilă candidatură a fostului secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la alegerile prezidențiale, alături de prezența mai multor candidați, ar fi "un lucru foarte bun pentru democrație".

Aflat într-o vizită la Școala Gimnazială "Profesor Cristea Stănescu" din Cornu, Prahova, Ciolacu a mai fost întrebat de jurnaliști dacă va împărți același bazin electoral cu Geoană. Într-o notă amuzantă, acesta a răspuns: „Nu l-am găsit la bazin. Nu era, așa că nu îl împărțim. E bine, o să fie foarte mulți candidați în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democrație". Gluma a venit în contextul unei vizite anterioare efectuate la bazinul de înot al școlii din Cornu.

Marți, Mircea Geoană a anunțat oficial că va renunța la funcția de secretar general adjunct al NATO începând cu 10 septembrie, conform unui comunicat publicat pe site-ul NATO. Secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, i-a mulțumit lui Geoană pentru activitatea sa de aproape cinci ani, acesta fiind primul român care a ocupat o funcție de conducere atât de importantă în cadrul NATO, scrie Agerpres.

Citește și: Nota lui Marcel Ciolacu la bacalaureat a fost aflată: "Am rămas corigent o dată" 

Reamintim că luna trecută, Marcel Ciolacu și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți colegilor săi din partid, prin intermediul unui mesaj vocal, că va candida la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut într-un mesaj obținut exclusiv de Antena 3 CNN.                                                                                                                                                                                                  

„Vă salut. Sunt Marcel Ciolacu. După ce am consultat mulți dintre voi, am decis să candidez pentru președinția României. Am vrut să aflați acest lucru direct de la mine, nu de la televizor. Această decizie va fi dezbătută sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, așa cum am demonstrat la toate alegerile din acest an. Sunt convins că împreună vom recâștiga președinția după 20 de ani. În cadrul Congresului, voi prezenta planul meu pentru România. Sper din tot sufletul să îmi oferiți onoarea de a lupta în numele vostru și al românilor. Contrez pe sprijinul vostru și vă aștept alături de campania noastră”, a transmis Ciolacu membrilor PSD. 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel