Maria Campai, românca de 42 de ani dispărută în Italia, a fost găsită decedată. Se întâlnea cu un băiat de 17 ani

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Trupul neînsuflețit al Mariei Campai, o femeie de 42 de ani de origine română, a fost găsit într-o casă părăsită, într-o zonă din Viadana, un orășel situat pe malul stâng al Po, în zona Mantua.

Tragedia Mariei Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani, a zguduit liniștea orașului Viadana din Italia, după ce trupul său neînsuflețit a fost descoperit pe 26 septembrie, într-o casă părăsită, la marginea localității. Căutările pentru găsirea ei, declanșate cu șapte zile în urmă, s-au încheiat într-un mod tragic, când vecinii, alertați de un miros suspect, au atras atenția carabinierilor asupra unei vile abandonate, unde au găsit corpul femeii, ascuns în spatele unui gard viu.

Maria, stabilită în Parma alături de sora sa, Roxana, trecea printr-o perioadă dificilă. După despărțirea de soțul său, se străduia să își refacă viața, iar pe 19 septembrie, aceasta plecase de acasă sub pretextul unui interviu de angajare. Însă, în spatele acestei justificări aparent inofensive se ascundea o întâlnire cu un băiat de 17 ani, pe care îl cunoscuse online.

Maria Campai a mințit-o pe sora ei

 

În acea zi fatidică, sora ei se oferise să o însoțească, fără a bănui adevăratul motiv al plecării. A lăsat-o într-un loc retras din Viadana, apoi s-a întors la Parma, fără să știe că acesta va fi ultimul moment în care o va mai vedea pe Maria în viață. După ce nu a reușit să ia legătura cu ea și telefonul a rămas închis, Roxana a alertat autoritățile, declanșând o amplă operațiune de căutare.

Anchetatorii au ajuns rapid la concluzia că ultima persoană care a văzut-o pe Maria în viață a fost adolescentul de 17 ani, acum principalul suspect. Potrivit surorii, acesta era băiatul pe care îl văzuse în acea seară când o lăsase pe Maria în Viadana. O declarație clară care a sprijinit investigația autorităților, conducând la arestarea minorului.

Detaliile referitoare la moartea Mariei sunt încă în curs de clarificare, însă raportul preliminar al medicului legist indică faptul că decesul a survenit cu câteva ore înainte de descoperirea trupului. Ancheta sugerează că Maria ar fi fost lovită la cap și ulterior strangulată, înainte ca tânărul să îi transporte trupul neînsuflețit la vila abandonată.

Maria își lăsase în urmă viața din Toscana, unde locuiau fostul ei soț și copiii, și încerca să-și construiască un nou început. Însă această dorință de a găsi o nouă cale a dus-o într-o capcană fatală. Relația cu băiatul, începută pe internet, s-a transformat într-un coșmar din care nu a mai putut scăpa.

Tragedia care a lovit familia Campai a lăsat o comunitate întreagă în șoc, iar autoritățile din Viadana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel