Marian Godină renunță la stand-up și revine în poliție: "Nu m-a angajat nimeni pe pile"

Narcis Popa |
Data publicării:

Marian Godină revine în poliție după ce și-a încheiat concediul de creștere a copilului. 

Anunțul reîntoacerii în poliție a stârnit controverse în online după ce același Godină s-a plâns de nenumărate ori de neajunsurile pe care un astfel de loc de muncă i le aduc. Chiar a spus de nenumărate ori că este hotărât să renunțe. Doar că între timp a intrat în concediu de creștere a copilului și a început un turneu de stand up în țară. 

Tot Godină a anunțat recent că soția este din nou însărcinată, astfel că revenirea la locul de muncă are probabil legătură cu reintrarea în concediu de creștere a copilului plătit de stat. 

Godină: "Prostia, răutatea și invidia nu au nici o limită"

 

"Fotografia postată de mine ieri, în care apar în noua uniformă a Poliției Române, deoarece reîncep serviciul după ce am fost în concediu de creștere a copilului, lucru la care are dreptul orice părinte, indiferent că lucrează la privat sau la stat, a stârnit unele comentarii care arată, încă o dată, că prostia, răutatea și invidia nu au nicio limită.

Aceiași oameni care erau indignați că am ales să intru eu în concediu și revoltați atunci când spuneam că sunt în cumpănă dacă mă voi întoarce sau nu, reproșându-mi la acel moment că ar trebui să fiu polițist, nu să stau în concediu, sunt acum la fel de revoltați că am ales să mă întorc, iar de data asta îmi reproșează că nu îmi dau demisia.Am devenit polițist în urmă cu 18 ani, o viață de om, atunci când, la vârsta de 20 de ani am absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina.

Nu m-a angajat nimeni pe pile și am muncit pentru tot ce am, inclusiv pentru jobul ăsta de polițist care, între timp, a ajuns să fie extrem de accesibil, fiind foarte multe posturi scoase la concurs care nici măcar nu se ocupă. Deși apar în poză cu acea uniformă de ordine publică, voi lucra în continuare la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.Am petrecut alături de fetița mea, care chiar azi împlinește doi ani, cea mai frumoasă perioadă din viața mea și recomand oricărui tată are această posibilitate să facă asta fără niciun regret și fără să ia în seamă ce va spune lumea.

Unul dintre lucrurile pe care le-am realizat în viața asta e acela de a putea merge la job fără să mai depind de acel salariu, fără să mai aștept salariul lună de lună, așa cum o făceam cu ceva ani în urmă.

Asta mă face relaxat și pot afirma că mă duc chiar doar din plăcere la poliție. Și ca să nu-i las pe cârcotași să fiarbă, le transmit că deși mă întorc la serviciu, nu voi sta prea mult, doar așa... cât să îmi treacă dorul.

PS pentru fiecare an petrecut în concediu de creștere a copilului va trebui să stau un an în plus pentru a mă putea pensiona, deoarece anii de CCC nu sunt considerați vechime în poliție, adică nu voi avea grupă pentru ei. Așadar, celor care cred că mai fac doi copii și apoi ies la pensie, le transmit că e imposibil," scrie Godină pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel