Mașină de raliu scăpată de sub control la Salonul Auto din Torino: Cincisprezece răniți în Piazza San Carlo

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mașină de raliu scăpată de sub control la Salonul Auto din Torino: Cincisprezece răniți în Piazza San Carlo
Mașină de raliu scăpată de sub control la Salonul Auto din Torino: Cincisprezece răniți în Piazza San Carlo

Astăzi, în centrul orașului Torino, în cadrul Salonului Auto, a avut loc un accident dramatic care ar fi putut avea consecințe mult mai grave. O mașină de raliu, un model Lancia Delta, a pierdut controlul și s-a izbit de mulțimea adunată în Piazza San Carlo, pe Via San Teresa.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:00, în timpul unei demonstrații organizate pentru a celebra performanțele vehiculelor de raliu.

În urma impactului, cincisprezece persoane au fost rănite, dintre care cinci au fost transportate de urgență la spital pentru evaluări suplimentare. Din fericire, toate rănile raportate sunt ușoare, însă personalul medical a intervenit rapid pentru a asigura că toate victimele primesc îngrijirile necesare. Restul celor rănite au fost tratate la fața locului de echipele de intervenție care se aflau deja la eveniment.

 

Cauzele exacte ale accidentului rămân încă necunoscute.

 

Martorii spun că mașina, care participa la o demonstrație de viteză și manevrabilitate, a părut să piardă controlul brusc, izbindu-se de barieră și traversând zona destinată publicului. Poliția locală a demarat deja o anchetă pentru a clarifica circumstanțele accidentului. Șoferul Lancia Delta este audiat, iar autoritățile verifică dacă au fost respectate toate măsurile de siguranță impuse pentru astfel de evenimente.

Organizatorii Salonului Auto din Torino au emis un comunicat în care își exprimă regretul profund față de incident și asigură publicul că toate măsurile de securitate au fost respectate. Cu toate acestea, evenimentul a fost temporar suspendat pentru a permite desfășurarea anchetei.

Evenimentul din Piazza San Carlo era destinat să fie o celebrare a istoriei auto și a mașinilor de raliu, însă s-a transformat într-un moment de panică pentru mulți dintre cei prezenți.

„A fost un moment de groază. Totul s-a întâmplat foarte repede, oamenii nu știau încotro să fugă”, a declarat unul dintre martorii oculari., conform presei străine. Din fericire, reacția rapidă a echipelor de salvare a prevenit o tragedie de proporții mai mari.

Investigațiile continuă pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului, iar autoritățile au promis că vor face tot posibilul pentru a asigura siguranța la astfel de evenimente în viitor.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel