Mere la cuptor, umplute cu bezea. Rețeta unui desert de cinci stele, dezvăluit de cofetarii italieni. Ingrediente
4 mere aurii
120 g biscuiți
20 g stafide
10 g de lapte
o lingură de lichior
40 g zahăr brun
2 albușuri
60 g zahăr pudră
20 g de unt
Mere la cuptor, umplute cu bezea. Rețeta unui desert de cinci stele, dezvăluit de cofetarii italieni. Mod de preparare
Înmuiați stafidele în apă rece. Puneți biscuiții într-un blender, adăugați laptele, lingura de lichior și untul moale și mixați, până când amestecul se omogenizează. Adăugați stafidele stoarse și tocate.
Vedeți și: Prăjitura Trandafir cu mere. Rețeta gata în 20 de minute. Cu siguranță va deveni desertul preferat
Spălați merele și îndepărtați-le cotorul. Umpleți merele curățate cu compoziția din biscuiți, lapte, unt și lichior.
Ar putea să vă placă și: Prăjitură cu mere la cană. Un desert delicios, gata în câteva minute. O porție are doar 160 de calorii
Aranjați merele într-o tigaie tapetată cu hârtie pergament, pe care ași uda-o și stros ăn realabil. Presărați merele cu zahăr brun și coaceți-le la 160C, timp de 40 de minute.
Citiți și: Salam de biscuiți cu bezea. O rețetă simplă și ușoară a desertului care ne amintește de copilărie
Bateți albușurile cu zahărul glazură. Puneți bezeaua pe fiecare măr și continuați să le coaceți la 180 de grade timp de 10 minute, până când bezeaua se va rumeni. Lăsați-l să se răcească și apoi le puteți servi. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News