Mesaj controversat postat de Mihai Bendeac, după ce a aflat că Andrei Versace a murit: „Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mesaj controversat postat de Mihai Bendeac, după ce a aflat că Andrei Versace a murit: „Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă” / Foto: Captură video youtube
Mesaj controversat postat de Mihai Bendeac, după ce a aflat că Andrei Versace a murit: „Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă” / Foto: Captură video youtube

Moartea neașteptată a influencerului Andrei Versace a provocat o reacție controversată pe rețelele de socializare, după ce actorul Mihai Bendeac a publicat un videoclip care a stârnit dezbateri aprinse.

 

La doar câteva ore după ce vestea morții lui Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pârvan, a circulat în mediul online, Mihai Bendeac a publicat un videoclip pe Instagram care a împărțit internetul în două tabere. În timp ce unii au perceput gestul ca pe un tribut adus influencerului, alții l-au criticat vehement pe actor pentru insensibilitatea sa.

La vârsta de doar 37 de ani, Andrei Versace, un personaj controversat de pe internet, țintă a parodiilor lui Mihai Bendeac, care l-a interpretat în repetate rânduri în emisiunile sale de comedie de la Antena 1, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Sectorul 1. Moartea sa a șocat comunitatea online, lăsând în urmă numeroase întrebări și reacții emoționale.

 

Reacția controversată a lui Mihai Bendeac

 

În urma aflării veștii tragice, Mihai Bendeac a postat pe Instagram o parodie mai veche în care imita moartea lui Andrei Versace și viața acestuia în Rai.

Videoclipul, în care actorul folosește replici comice inspirate de comportamentul extravagant al influencerului, a declanșat reacții mixte.

„Dacă ești barosan aici, rămâi barosan și pe lumea cealaltă?” a scris Bendeac în dreptul videoclipului, stârnind atât hohote de râs, cât și indignare.

„Ce faceți, băi prăduitorilor? Tot vii? Tot vii? Eu am murit. Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor. Nu știu ce să mă mai fac cu viața asta a mea pe care nu o mai am. Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă. Am ajuns într-un Rai… frumos, corect, pe barosăneală, cum îmi place mie, un Rai făcut pe comandă din rugăciunile din timpul vieții. Nu că pentru mine pe pământ n-a fost Raiul.”, este o secvență din monologul lui Mihai Bendeac.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

 

Reacțiile internauților

 

Internetul s-a împărțit imediat în două tabere. Pe de o parte, au fost cei care au văzut postarea ca pe un omagiu adus lui Andrei Versace. Pe de altă parte, mulți l-au criticat dur pe actor pentru lipsa de respect.

„Nu e frumos cum ai procedat, Bendeac, nu e nimic funny, nu se cuvine să faci o așa parodie,” a scris un alt internaut.

Comentariile negative nu au întârziat să apară: „Omul a murit pe bune. Nu văd hazul în a redistribui video ăsta chiar în momentul ăsta,” „Tipic Bendeac,” și „Mihai, Doamne, cum ai putut să faci așa ceva? Ești nebun de legat,” sunt doar câteva dintre reacțiile critice.

Andrei Versace, un personaj controversat al mediului online, era cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și dorința constantă de a fi în centrul atenției. Supranumit „Regele fițelor”, el și-a câștigat faima afișând un lux ostentativ, deși mulți îl suspectau că nu avea de fapt resursele financiare pe care le pretindea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel