Mesaj divin sau coincidență? Întâmplare neobișnuită trăită de un cuplu din SUA: un pește le-a picat din cer pe mașină

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mesaj divin sau coincidență? Întâmplare neobișnuită trăită de un cuplu din SUA: un pește le-a picat din cer pe mașină / Foto: Unsplash
Mesaj divin sau coincidență? Întâmplare neobișnuită trăită de un cuplu din SUA: un pește le-a picat din cer pe mașină / Foto: Unsplash

Doi soți americani au avut parte de o experiență incredibilă și neașteptată, care i-a lăsat fără cuvinte, în Sayreville, New Jersey: un pește a căzut din cer pe mașina lor.

În timp ce conduceau liniștiți, un pește a căzut din cer și le-a spart parbrizul mașinii, declanșând un val de panică și uimire.

„Credeam că e un mesaj de la Dumnezeu”, a declarat unul dintre proprietarii mașinii, încă șocat de incident. Totul a fost surprins de camera de bord, dar la început, soții nu au înțeles cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Inițial, cei doi nu și-au dat seama ce s-a întâmplat.

„Mașina a început să claxoneze, a luat-o razna, ceea ce nu am mai auzit niciodată și nu știam cum să o opresc. Am ieșit afară și soțul meu era în curte undeva. A auzit accidentul și totul, dar l-a ignorat”, a povestit soția. După ce au inspectat mașina, au descoperit pagubele și au realizat ce s-a întâmplat.

„Eram ca și cum, Sfinte Sisoe. Uită-te la asta. Și i-am spus că parcă sunt solzi de pește și sânge pe parbriz. Ne gândim că cineva l-a aruncat în mașină. Este cineva după noi? Sunt vandali? Ne bucurăm că nu ne-a lovit”, a adăugat proprietarul, conform Antena 3 CNN.

 

Peștele ar fi căzut din ciocul unei păsări

 

După câteva cercetări, soții au aflat că vinovatul era, de fapt, o pasăre care se îndrepta spre casă cu un pește în cioc.

„Avem un cuib de vultur în curtea noastră din spate. Așa că ne gândim că probabil a fost vulturul”, a explicat proprietarul.

Un vecin a confirmat: „Eu chiar le-am văzut zburând cu pești în gură. Se întâmplă destul de des”.

Acest incident nu este un caz izolat. În august anul trecut, o pasăre a scăpat un pește pe un transformator, provocând o întrerupere de curent în zonă.

Compania de asigurări auto a primit reclamația neobișnuită și a început procesul de evaluare a daunelor. Între timp, poliția din Sayreville a profitat de ocazie pentru a aduce un zâmbet pe fețele localnicilor, postând un anunț prin care îi avertiza să fie atenți la păsările care zboară deasupra.

„Este o situație rară și amuzantă, dar trebuie să fim vigilenți”, a declarat un oficial al poliției. Incidentul a devenit rapid subiect de discuție în comunitate, demonstrând încă o dată că natura poate oferi cele mai neașteptate surprize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel