Este un mic dejun ideal pentru a vă răsfăța în diminețile în care sunteți pe fugă. De asemenea, este foarte economic și puteți pune orice umplutură vă place sau pe care o aveți la îndemână.
Încearcă și „Oh, Doamne, ce spectacol!”. Rețeta genială cu felii de pâine, șuncă și cașcaval
Preparatul va fi adorat de cei mici și de cei mari! Este o rețetă cu multe posibilități!
Ingrediente:
4 ouă
brânză
condimente după gust
Mod de preparare
Mai întâi vom separa albușurile de gălbenușuri.
În albușuri adăugați pătrunjel tocat sau orice alte pulbere de ierburi vă plac. Amestecați totul foarte bine.
Pe gălbenușuri adăugați un vârf de sare și amestecați.
Puneți ulei într-o tigaie încinsă și turnați gălbenușurile.
Peste acestea puneți brânza și rulați.
Acum este momentul să turnăm albușurile și să înfășurăm totul cu ele.
Gătim câte un minut pe fiecare parte, astfel încât oul să se facă bine.
Scoatem și servim!
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News