Mihai Bendeac, comentariu viral la o postare a lui Liviu Dragnea: "Sunteți ultima noastră salvare. Vă iubim și vă votăm!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Cunoscutul actor și comediant Mihai Bendeac a oferit faza zilei, după ce comentariul său la o postare de pe pagina lui Liviu Dragnea a devenit viral. 

Mihai Bendeac a oferit faza zilei în online, după ce comentariul său de apreciere la adresa lui Liviu Dragnea a devenit rapid viral. Bendeac a vrut să fie ironic, dar mai mulți internauți au luat mesajul său în serios. 

Mihai Bendeac, comentariu viral la postarea lui Dragnea

 

"Bună dimineața, patrioți!

Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești. Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație.

Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!", este mesajul postat de Dragnea și care i-a atras atenția comediantului Mihai Bendeac.

La interval de câteva ore, Bendeac i-a comentat la postare: 

"Domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare"

 

"Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație! Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!", a scris Mihai Bendeac. 

Comentariul său nu a devenit neobservat, primind aproximativ 10.000 de reacții și aproape 1.000 de reply-uri în numai o oră.

CAB a respins cererea lui Liviu Dragnea de strămutare a procesului privind întâlnirea cu Trump

 

Curtea de Apel București (CAB) a respins cererea lui Liviu Dragnea de strămutare a procesului privind întâlnirea cu Doland Trump, de la Tribunalul București la o altă instanță din țară.

Decizia a fost anunțată joi.

„Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul DRAGNEA LIVIU NICOLAE, de strămutare a cauzei care face obiectul dosarului nr. 14451/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti Secția I Penală. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi, 04.11.2021”, a decis instanța.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, în 17 mai 2021, de Direcția Națională Anticorupție într-un nou dosar care are legătură cu vizita sa în SUA, din ianuarie 2017, când s-a întâlnit cu fostul președinte american Donald Trump.

Liviu Dragnea a fost într-o vizită în SUA în anul 2017, când a participat la un dineu organizat cu privire la învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

Atunci a apărut în presă informația că Dragnea a plătit pentru a se fotografia cu Trump. După acea vizită, fostul lider PSD anunța că îi va da în judecată pe toţi cei care au spus în spaţiul public că a plătit un milion de euro pentru a se fotografia cu fostul preşedintele american.

„Am mai auzit că am plătit un milion de euro să fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca această minciună, această prostie să nu ajungă acolo (în SUA – n.red.)”, declara atunci Liviu Dragnea.

Însă, potrivit Politico şi New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii lui Donald Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

DNA arată că Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în stare de deținere pentru fapte de corupție ce ar fi avut loc în perioada în care ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților și al PSD.

El este acuzat de două fapte de trafic de influență, folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Alături de fostul lider PSD au mai fost trimiși în judecată un om de afaceri în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de cumpărare de influență, dar și doi oameni de afaceri acuzați de infracțiunea de complicitate la cumpărare de influență.

De asmenea, Gheorghe Dimitrescu, la data faptei consilier parlamentar, a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influență.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel