Milanesa Romana, un șnițel de nota 10, fraged si gustos. Rețeta fără pesmet!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Milanesa Romana, un șnițel de nota 10, fraged si gustos. Rețeta fără pesmet!
Milanesa Romana, un șnițel de nota 10, fraged si gustos. Rețeta fără pesmet!

În ciuda denumirii, se pare că preparatele numite „a la romana” nu provin din Roma. Cu această ocazie, vă vom învăța cum să faceți Milanese a la Romana. Este o bucată de carne îmbrăcată în făină și ou, pentru a o prăji apoi și a o savura cu garnitura preferată. 

Aluatul diferă de clasicul milanez, acoperit cu pesmet. De asemenea, în acest caz, îl puteți găti atât prăjit, cât și la cuptor. În ceea ce privește carnea, puteți folosi carne de vită, porc, pui sau chiar pește. Inelele de calmar sau fileul de merluciu sunt exemple clasice făcute „a la romana”.

Vă învățăm cum să faceți Milanese alla Romana. Notați rețeta și... să gătim!

Pizza de casă super gustoasă! Combinația aceasta de arome va întrece cu mult pe una cumpărată din restaurant 

 

Milanesa Romana - Ingrediente 

 

- 500 de grame de carne

- 1 ou

- 25 mililitri de lapte

- 1 linguriță de muștar

- 1 praf de usturoi pudră

- 50 de grame de făină

- 1 linguriță oregano

- ulei pentru prăjit.

Crochete cu orez și spanac. Ideale pentru un prânz ușor sau de luat la pachet la serviciu și la școală. Notează rețeta!

 

Milanesa Romana - Mod de preparare

 

Curățați bucata de carne, îndepărtând nervii și grăsimea externă. Puteți folosi partea rotundă a cărnii pentru șnițelele dumneavoastră, precum și partea alungită și rezervați orice bucățică mai mică pentru a o prăji după.

Apoi, pregătiți amestecul de ouă, lapte, usturoi, oregano și muștar. Se trece carnea mai întai prin făină, apoi în oul bătut, iar apoi în făină din nou.

Încingeți o tigaie cu ulei și gătiți carnea, asigurându-vă că temperatura este potrivită. Odată auriu pe o parte, întoarceți șnițelul și gătiți-l pe cealaltă parte. În total, vă va lua aproximativ cinci minute. Scoateți șnițelele pe măsură ce le gătiți și rezervați-le pe o farfurie cu hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de ulei.

Serviți milanesele cu garnitura dumneavoastră preferată. 

Rețeta ușoară de sos de ciuperci. Dă o notă elegantă și diferită celor mai bune preparate ale tale

 

Cu ce ​​să însoțiți milanesa a la romana

 

Puteți să însoțiți milanesa romana cu piure de cartofi. Pentru a face acest lucru, curățați și tăiați cartofii. Apoi, fierbeți în apă clocotită din abundență până când când sunt moi. Pasați-i cu lapte, unt, piper și nucșoară.

Dacă preferați alte variante, puteți însoți cu piure de alte legume precum cartofi dulci, dovleac sau cartofi copți, salate, preparate din orez. Alegeți acompaniamentul preferat și bucurați-vă de Milanesa Romana!

Poftă bună!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt                   
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g                   
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G                    

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel