Ministra Natalia Intotero, rănită în accident. Ciolacu a mers la spital și dă ultimele vești despre ea

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Ministra Natalia Intotero a fost victima unui accident, miercuri 27 august. 

"Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero şi veştile sunt bune. Are un tonus bun şi se va recupera rapid", a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi două fotografii cu ministrul Familiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, maşina în care Natalia Intotero era pasager s-ar fi izbit de o altă maşină, la volanul căreia se afla o femeie de 41 de ani, răsturnându-se apoi într-un şanţ de la marginea drumului.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicată Natalia Intotero

Natalia Intotero se afla în mașina de serviciu în momentul în care a avut loc accidentul. La volan se afla un ofițer SPP. Ministra era pe bancheta din spate a autoturismului și purta și centura de siguranță.

Pe primele imagini de la fața locului se poate vedea inclusiv cum oamenii aflați în apropiere încearcă să o ajute. Natalia Intotero apare căzută lângă mașina răsturnată.

Iată ce spune poliția despre accident:

"Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Transferată la Spitalul Militar din București

 

Natalia Intotero a fost inițial transportată la spitalul județean din Râmnicu Vâlcea, acolo unde i s-a făcut o verificare amănunțită, iar apoi a fost transferată la Spitalul Militar din București, acolo unde sunt tratați de obicei oamenii importanți din stat.

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1 Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel