Ministrul Muncii, la spital după şedinţa de Guvern

Andreea Cosma |
Data publicării:

Minsitrul Muncii, Violeta Alexandru, a ajuns de la şedinţa de Guvern direct la spital cu fetiţa sa. Oficialul a povestit totul pe contul său de socializare.

"De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil - din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.

Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine", a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook, unde a ataşat şi o fotografie în care o ţine de mână pe fiica sa.

sursa foto: Violeta Alexandru / Facebook

Vineri, la ora 20:00, a fost convocată o şedinţă de Guvern unde nouă miniştri din cabinetul Orban nu au venit, aceştia trimiţând secretari de stat să reprezinte ministerele de resort. Premierul a considerat că este o oră şi o zi "normală" pentru o şedinţă de Guvern, precizând că miniştrii şi funcţionarii nu ar trebui să aibă zile libere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel