Ministra Natalia Intotero, rănită într-un accident rutier în Vâlcea. Foto

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministra Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier. 

Ministra Familiei, Natalia Intotero, se afla în autoturismul de serviciu, care era condus de un șofer SPP, arată Antena 3. 

Accidentul s-a produs în județul Sibiu, lângă localitatea Racovița din județul Vâlcea. 

Natalia Intotero a fost transportată la spitalul județean, acolo unde este supusă investigațiilor. Aceasta se afla pe locul din spate al autoturismului. 

Autoturismul circula regulamentar în trafic și nu erau folosite girofarurile. Mașina a intrat în coliziune cu alta, condusă de o șoferiță. Pe imagini se poate vedea cum Natalia Intotero este scoasă din mașină și îi sunt acordate îngrijiri medicale.

Cele două mașini implicate în accident veneau din sensuri opuse. La ora scrierii acestei știri, încă erau efectuate cercetări. 

 

Natalia Intotero i-a luat locul Gabrielei Firea în fruntea ministerului Familiei

 

 

Natalia Intotero, actuala ministră a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, este o politiciană cu o carieră îndelungată în cadrul Partidului Social Democrat (PSD). S-a născut în 1976 în Brad, județul Hunedoara, și are o experiență vastă în administrație și politică. A fost deputat în Parlamentul României din 2012, având un rol important în diverse comisii parlamentare, inclusiv ca președinte al Comisiei pentru învățământ.

Natalia Intotero a preluat mandatul în fruntea acestui minister de la Gabriela Firea, care a demisionat ca urmare a scandalului "Azilele Groazei". 

Anterior, Natalia Intotero a ocupat și funcția de ministră pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Dăncilă, fiind activă în domeniul relațiilor cu diaspora. În calitate de ministră al Familiei, a continuat programele inițiate de Firea, precum creșterea natalității și sprijinul familiilor, finanțarea pentru proceduri de fertilizare in vitro și inițiative precum „Family Start” și „Student Invest”. 

Natalia Intotero a fost votată și pe listele pentru alegerile europarlamentare din acest an ale Partidului Social Democrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel