Minoră de 16 ani, aflată în Germania, dată dispărută de familie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără de 16 ani aflată în Germania a dispărut fără urmă. Părinții săi nu au mai putut lua legătura cu ea. 

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, aflată în Germania, care nu a mai putut fi contactată de către părinţi.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 22 august, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că nu mai poate lua legătura cu fiica sa, Aurora Damaris Guşman, în vârstă de 16 ani, aflată pe teritoriul Germaniei.

Are 163 cm înălţime, greutate 55 de kg, ochi verzi, păr şaten, lung.

Nu se cunosc eventuale articole de îmbrăcăminte sau semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Citește mai departe

Român, scandal monstru în aeroport, în Germania, că n-a fost lăsat cu șamponul în avion. I-a fost refuzată îmbarcarea

 

Un român a făcut scandal monstru pe aeroport, în Germania, că n-a fost lăsat să ia în bagajul de mână o sticlă șampon. Polițiștii n-au stat prea mult la discuții și i-au refuzat îmbarcarea, fiind nevoit să plece spre Iași cu alt mijloc de transport.

Un român în vârstă de 51 de ani riscă să fie amendat după ce a adresat injurii personalului de securitate al aeroportului din Memmingen. Incidentul s-a petrecut când bărbatului, un român care locuiește în Germania, i s-a cerut să predea un recipient de șampon care depășea dimensiunile permise pentru bagajul de mână.

Acesta s-a enervat teribil și a făcut scandal.

Potrivit declarațiilor poliției, bărbatul urma să călătorească din Memmingen spre Iași, România. Nemulțumit de hotărârea personalului de securitate, a început să îi insulte în mod vocal și a refuzat să se conformeze reglementărilor.

Deoarece nu a renunțat la comportamentul său agresiv, a fost exclus din zbor și a primit un ordin de evacuare emis de poliție.

Deși bărbatul a părăsit aeroportul, acesta s-a ales cu plângere penală pentru insultă, scrie publicația Schwabische.

Acest incident din Memmingen nu este unul izolat. Recent, un adolescent a fost surprins încercând să călătorească în Spania cu un cuțit ilegal în bagajul de mână. Autoritățile de frontieră au confiscat arma și au deschis o investigație împotriva tânărului, care va trebui să răspundă pentru încălcarea legii privind armele.

Totodată, în luna iulie, un alt caz similar a avut loc atunci când un tată și fiul său au fost dați jos din avion după un conflict cu echipajul de zbor, mai scrie sursa citată.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel