Moarte suspectă în Italia. Român dispărut în urmă cu patru zile, găsit într-un canal de irigare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Cata, românul găsit mort în Italia
Daniel Cata, românul găsit mort în Italia

Un român de 46 de ani a fost găsit mort într-un canal de irigații din Piemont, Italia. 

Daniel Cata, un român în vârstă de 46 de ani, a fost găsit fără suflare într-un canal de irigații situat în zona Quinto Vercellese, din provincia Vercelli, regiunea italiană Piemont.

Cadavrul a fost găsit în apropierea localității San Germano Vercellese, locul în care Daniel Cata trăia alături de soția și fiica sa, potrivit informațiilor furnizate de publicația La Stampa

Potrivit sursei citate, Daniel Cata fusese dat dispărut de marți, 27 august 2024, când a plecat de acasă cu bicicleta electrică, fără să mai dea vreun semn de viață. În urma dispariției, familia a alertat imediat autoritățile, iar căutările au fost declanșate de echipele de pompieri din Santhià și Biella, care au beneficiat de suportul unor câini special antrenați.

Românul a plecat de acasă cu bicicleta electrică

 

Conform informațiilor disponibile la acel moment, Daniel Cata a părăsit locuința sa din San Germano Vercellese în jurul orei 18:00, îmbrăcat într-un tricou alb, blugi și pantofi Adidas, având asupra sa un rucsac negru. Nimic nu părea să indice că această ieșire din casă ar fi fost ultima sa.

În seara de joi, familia, îngrijorată de absența prelungită a acestuia, a depus o plângere la autorități, ceea ce a declanșat operațiuni de căutare intensive, la care au participat pompierii din Biella și unități canine specializate. Căutările au continuat neîntrerupt în zilele următoare, desfășurându-se pe drumuri, căi navigabile și cu sprijin aerian, prin utilizarea elicopterelor și dronelor Unității de Sisteme Aeronave de Pilotare la Distanță.

„Dacă cineva a găsit bicicleta sau are informații despre Daniel, este rugat să contacteze numărul de telefon 348/6942541”, au transmis membrii familiei și prietenii acestuia.

Poliția italiană este, de asemenea, implicată activ în investigații.

În timpul căutărilor, au fost percheziționate zonele împădurite și căile navigabile din proximitate, însă nu au fost găsite dovezi sau indicii referitoare la dispariția lui Daniel Cata. Nici măcar cercetările efectuate cu ajutorul elicopterelor și dronelor nu au reușit să identifice elemente care să ducă la localizarea acestuia.

Ultimul semnal de la telefonul mobil al bărbatului a fost captat de un repetor aflat în apropierea Via Mentigazzi, în San Germano, locul unde locuia cu familia.

În trecut, Daniel Cata a lucrat ca fierar, dar era recent șomer, mai scrie sursa citată.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe: 

Înșelătorie pe stradă, în Sardinia: Doi turiști au plătit 1155 de euro pentru câțiva cârnați și brânză pecorino

 

Doi turiști aflați în vacanță în Sardinia au trecut printr-o pățanie nu tocmai plăcută. Acestora le-a fost taxat cardul cu peste 1100 de euro, după ce au cumpărat cârnați și brânză de la un vânzător ambulant. Cei doi au mers la poliție.

Citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel