Moarte suspectă pentru o româncă din Italia: femeia ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia cu partenerul ei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Moarte suspectă pentru o româncă din Italia: femeia ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia cu partenerul ei (Foto: Il Gazzettino)
Moarte suspectă pentru o româncă din Italia: femeia ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia cu partenerul ei (Foto: Il Gazzettino)

O tragedie a zguduit orașul Perugia, în dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, când o femeie în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, a căzut de la etajul șase al unei clădiri din zona Ferro di Cavallo. 

Incidentul, care a avut loc în jurul orei 3:00 dimineața, a fost raportat autorităților printr-un apel la Numărul Unic European de Urgență 112. Potrivit poliției din Perugia, apelul a fost efectuat de însoțitorul victimei, care a realizat gravitatea situației și a contactat imediat serviciile de urgență.

Din păcate, personalul medical sosit la locul tragediei nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii, aceasta fiind declarată decedată la fața locului. Potrivit surselor oficiale, căderea de la înălțimea considerabilă a fost fatală, iar decesul a survenit instantaneu, conform presei străine.

 

Intervenția poliției și a autorităților locale

 

Imediat după incident, mai multe echipe de poliție, inclusiv personal din cadrul Brigăzii volante, Brigăzii mobile și al Biroului provincial de poliție criminalistică, au sosit la fața locului pentru a demara investigațiile.

Ancheta, coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Perugia, este în plină desfășurare, cu scopul de a reconstitui exact circumstanțele care au dus la tragicul eveniment. La momentul actual, autoritățile nu au exclus nicio ipoteză, fiind luate în considerare atât varianta unui accident, cât și alte posibilități, inclusiv cea a unei sinucideri sau a unei eventuale acțiuni deliberate din partea unei alte persoane.

 

Detalii preliminare ale anchetei

 

Deși investigația este în curs de desfășurare și se așteaptă rezultatele unor analize suplimentare, primele informații sugerează că femeia ar fi căzut de la o fereastră a apartamentului în care locuia împreună cu partenerul său. Acesta a fost cel care, după ce a observat dispariția bruscă a femeii, a alertat imediat autoritățile. Totuși, rămân multe întrebări fără răspuns, iar anchetatorii continuă să cerceteze toate pistele posibile.

Pentru a clarifica toate detaliile, se vor analiza eventualele mărturii ale vecinilor, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, precum și orice alte dovezi care ar putea ajuta la elucidarea acestui caz tragic. Parchetul a dispus și efectuarea unei autopsii, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului și a eventualelor indicii suplimentare privind circumstanțele care au condus la căderea victimei.

 

Reacția comunității și a autorităților

 

Ambasada României din Italia a fost informată despre acest incident și este pregătită să ofere asistență familiei victimei, dacă va fi necesar.

În aceste momente, gândurile și condoleanțele tuturor se îndreaptă către familia și apropiații femeii, care trec prin momente de durere și suferință. De asemenea, comunitatea românească din Italia a început să se mobilizeze pentru a sprijini familia în aceste momente dificile.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel