Momentul în care o femeie de 84 de ani a furat telefonul unei tinere într-un supermarket din România / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: cluj24.ro
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: cluj24.ro

O bătrână a fost prinsă cum a furat un telefon mobil în timp ce se afla la coadă într-un supermarket. 

O femeie în vârstă de 84 de ani din Cluj-Napoca a fost reținută de polițiști după ce a furat un telefon mobil dintr-un magazin situat pe strada Horea. Incidentul a avut loc pe 17 august, când o tânără de 32 de ani din Sălaj a sesizat autoritățile că telefonul ei a dispărut în timp ce se afla într-un magazin alimentar din municipiu.

Poliția a identificat rapid suspecta în baza imaginilor de supraveghere, care au condus la depistarea acesteia în scurt timp, scrie cotidianul local Cluj24. 

În videoclipul capturat de camerele de vedere din magazin se poate observa clar cum bătrâna sustrage în mod discret telefonul tinerei în timp ce casiera îi scanează produsele. Pe fundal se aude o altă voce care spune ”Uită-te bine, dacă fură telefonul înseamnă că a furat și din magazin.”

Telefonul furat a fost recuperat și restituit proprietarei.                                                                                                                                                                                                                                  

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a anunțat că în prezent se desfășoară cercetări pentru a stabili toate detaliile cazului și pentru a lua măsurile legale adecvate. În acest context, se efectuează verificări suplimentare în vederea rezolvării situației.

Vezi VIDEO aici

Citește și: Italia. Bătrână, jefuită de un român cu „tehnica monedei”. Hoțul i-a furat portofelul și a încercat să fugă din magazin

„În urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la însușirea unui telefon mobil de către o persoană necunoscută în municipiul Cluj-Napoca, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani județul Sălaj, despre faptul că, la aceiași data, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.                                                           

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis IPJ Cluj.

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel