Motivul pentru care Gigi Becali îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la națională: "Ca prieten i-o zic"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gigi Becali spune că ar fi mai bine ca Edi Iordănescu să plece de la națională. 

Becali spune că Edi Iordănescu nu poate face mai multe la națională în acest moment pentru că nu are jucători și ar fi mai bine să plece pe culmi, decât să trăiască decăderea. 

"A fost un vis frumos, ceva frumos, care trebuie să apreciem și gata. Dacă mă întreabă Edi, 'Bre' nea Gigi ce părere ai?' Eu i-aș zice, băi Edi, pleacă! De ce? Pentru că ești pe culmi cu ce-ai făcut acum, iar pe urmă vine căderea. De ce vine căderea? Pentru că ce s-a realizat, a făcut Dumnezeu pentru că jucătorii români n-au valoare. Să se supere jucătorii, să facă ce vor, dar noi nu avem valori. Îl ai pe Drăgușin, care costă 30 de milioane și pe Man, că ar da unii 10-15 milioane. Vorbesc la valoare adevărată. Stanciu are și el calitate cât de cât și își dă viața, dar nu poți să-i compari cu ceilalți. Cât poate să valoreze Stanciu acum? Are 32 de ani și costă 2 milioane de euro. Cum să vrem calificări dacă nu avem valoare? La ei un singur jucător costă de 300 de milioane? De ce? Că joacă fotbal, au puteri animalice," a spus Gigi Becali.

Becali: "Edi Iordănescu poate să-și asigure viitorul"

 

Patronul FCSB spune că Edi Iordănescu ar trebui ca în acest moment să plece la o echipă care-i poate oferi un salariu mare, interesul fiind foarte ridicat după un Campionat European foarte reușit. 

"Băi tată, părerea mea e ca Edi să-și facă viitorul că acum are cotă de piață. Du-te și ia banii. Un milion jumate, două pe an, ca antrenor. Dacă va sta la echipa națională, să dea Dumnezeu să nu fie așa, dar n-ai cu cine să joci. Spun toți că trebuie să fie restart la națională, ce restart mă? Ce vine din spate ca să fie restart? Vine Campionatul Mondial și acolo nu ne vom califica pentru că ne spulberă. Acum Edi e pe vârful muntelui, dar vine decăderea. Mai mult nu poate, că n-are cum. Eu așa i-aș spune," a mai spus Gigi Becali.

În discuție a intervenit și Marius Șumudică. Acesta i-a spus lui Gigi Becali că FCSB ar trebui să furnizeze jucători de calitate naționalei de fotbal, fiind campioana României.

"Păi bă, Șumi, nici eu n-am jucători să dau. Cu cine? Cu Șut... Cu Olaru. Și altul? Ștefănescu. Nu sunt mă de talia aia! Nu sunt ca ăia! Îi laud că-s ai mei, că e Șut, Olaru, Coman. Da' nu sunt de talia ălora. Cât poți să iei pe Olaru? Am cerut 7 milioane și n-am primit. Cât să iei pe Șut? Am cerut 5 milioane și n-am primit. Cât să iei pe Ștefănescu? I-am pus clauză de 10 milioane. O să-l ia cineva? În el cred. Nu poți să te bați cu ei. Noi nu avem jucători de talia lor. Eu tot zic că avem talent, da' nu știu unde e talentu'. De muncit, muncim, antrenori avem. Atunci unde e problema? Hai să vedem realitatea. Îți trebuie jucători de valoare. Nu a avut nevoie Hagi de antrenori că el era bun fotbalist, avea valoare," a mai spus Gigi Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel