Negresă cremoasă din ciocolată, gata în 10 minute. Un răsfăț culinar, bun de servit la o cină cu prietenii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Negresă cremoasă din ciocolată, gata în 10 minute. Un răsfăț culinar, servit la o cină cu prietenii
Negresă cremoasă din ciocolată, gata în 10 minute. Un răsfăț culinar, servit la o cină cu prietenii

Orice desert din ciocolată este un răsfăț pentru toată lumea. Negresa cremoasă de ciocolată este o bucurie pentru toată lumea care nu poate renunța la desert. Moale și cremoasă, această negresă este ideala pentru a fi servită în orice moment al zilei și cu orice ocazie.

Realizarea acestui desert nu este complicată: în câteva minute poți servi un adevărat deliciu culinar.

Iată ingredientele pentru negresa cremoasă de ciocolată cu o aroma irezistibilă!

1 lingură de amidon de cartofi,

170 grame de zahăr pudră,

250 grame ciocolată neagră,

4 ouă,

100 grame de unt,

200 grame de făină,

un plic de praf de copt,

Timp total - 35 minute, din care preparare - 10 minute și coacere -   25 minute.

 

Negresă cremoasă din ciocolată, gata în 10 minute. Un răsfăț culinar, servit la o cină cu prietenii. Preparare

 

Topiți ciocolata neagră împreună cu untul. Când ingredientele par complet dizolvate și obținuți o cremă fără cocoloașe, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.

Într-un bol puneți zahărul pudră împreună cu ouăle și mixați-le, cu un tel de mână, timp de 5 minute.

 

Vedeți și: Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu te-ai gândit, zace în cămara ta

 

Apoi, când crema de ciocolată și unt s-a răcit, adăugăm faină cernută, praful de copt și amidonul. Cu o spatulă începem să amestecăm și turnăm rezultatul în bolul cu ouă. Cu mișcări de jos în sus încorporam cele două preparate, folosind întotdeauna o spatulă. Amestecăm până obținem o compoziție omogenă și cremoasă.

 

Nu ratați și: Tort cu nucă de cocos și ciocolată albă. Un desert ușor, delicios și pufos ca un nor!

Apoi luați o tava de tort cu balamale și, după ce o tapetați ​​cu hârtie de copt, turnați în ea amestecul rezultat. Rămâne doar să coaceți negresa, aproximativ 25 de minute, la o temperatură de 180 de grade, într-un cuptor încălzit în prealabil.

 

Încercați și rețeta: Tort cu mentă și ciocolată albă: cea mai dulce rețetă pe care ați gustat-o vreodată

 

Pentru a verifica gătirea putem folosi tehnica scobitorii. Negresa este gata când devine cremoasă în interior. Dacă preferați să fie mai ferma va trebui sa fie gătită încă 5 minute. În orice caz, desertul tot va fi moale și pufos.

Vă sugerăm și: Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte

 

Scoateți negresa din cuptor și lăsați-o să se răcească, în tavă, aproximativ un sfert de oră. Apoi transferați-o pe un platou de servit. 

Ei bine, acum putem adăuga puțin zahăr pudră deasupra și serviți la masă negresa cremoasă de ciocolată.

 Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă,  intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

  - https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

  - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel