Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu te-ai gândit, zace în cămara ta

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu vă gândiți, zace în cămara ta.
Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu vă gândiți, zace în cămara ta.

Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu te gândeai, zace în cămara ta. Vă place negresa, dar țineți post sau nu doriți să încălcați dieta? Rețeta de mai jos este perfectă pentru a face negrese vegane super moi. În acest desert nu vei gasi gluten și lactoză. Desertul este ușor și super organic.  

Pentru a găti această negresă avem nevoie de următoarele ingrediente:

40 grame de grame de făină de orez sau de grâu,

70 grame stevie,

240 grame fasole fiartă,

70 ml lapte vegetal,

40 grame chipsuri de ciocolată,

70 grame de praf de copt,

40 grame de praf de cacao.

Consultați și: Negresă fără făină, gata în 5 minute. Un desert minunat cu doar 40 de calorii per porție

 

Negresă de post. Fără unt și fără ouă. Un ingredient secret, la care nici nu vă gândiți, zace în cămara ta. Rețeta pas cu pas

 

În doar 5 minute poți aduce pe masă o delicatesă excepțională. Vă asigur că gustul desertului vă va surprinde!

Într-un castron mare, puneți fasolea fiartă. Adăugați făina de orez, praful de copt și stevia. Continuăm prin adăugarea laptelui vegetal și a prafului de cacao.

 

Încercați și: Bavareză cu cafea. Fără făină și fără unt. Un desert spectaculos, pentru masa de Revelion

 

Apoi amestecați ușor ingredientele cu ajutorul unei spatule. Următorul pas este să transferați totul într-un blender. Mixați bine toate ingredientele. Adăugați apoi fulgii de ciocolată, pe care îi vei integra bine cu o spatulă.

Citiți și: Prăjitură cu morcovi și iaurt. Un desert fabulos cu doar 140 de calorii

 

În acest moment luăm o tavă mică și o acoperim cu hârtie de copt. Apoi transferăm aluatul în tavă, e care o dăm la cuptor. Negresa se coace timp de 20 de minute la o temperatură de 180 de grade. Recomand: pentru a ține sub control gătitul este important sa folosești tehnica scobitorii.

Ar putea să vă placă și: Negresă italiană, rețeta simplă. Desertul cu ciocolată după care vei striga "Mamma Mia!"

 

Când este gata, tăiem desertu, dându-i forma clasica de negresă. Apoi o servim la masă. Iată, în câteva minute ați creat această minune vegană, care absolut de delicioasă și nu este cu nimic mai prejos de cele mai tradiționale deserturi. Pofta bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel