Negresă din trei ingrediente. Reteța unui deliciu ușor de făcut

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
negresa_cu_nutella
negresa_cu_nutella

Negresă este o prăjitură, iubită și de cei mari, și de cei mici. Vă propunem azi reţeta negresei din trei ingrediente.  După ce o vei gustă pentru prima dată, cu siguranţă că o vei pregăti ori de câte ori vei avea ocazia, iar familia şi prietenii vor fi mulțumiți.

Pentru prepararea desertului care durează numai 30 de minute aveți nevoie, în primul rând, de Nutella, care este ingredientul care dă saloare şi culoare.

Pentru rețetă aveți nevoi de 400 de grame de Nutella, 60 de grame de făină și 2 ouă mari. Amestecați toate ingredientele într-un bol şi mixați-le bine. Puneți hârtie de copt într-o tavă, apoi bagați compoziţia în cuptorul preîncălzit. Negresa se va coace 25 de minute sa 177 de grade Celsius. 

Lasați negresă din trei ingrediente să se răcească puţin. Se taie în bucăţele și se presară cu zahăr pudră.

Citește și: Prăjitura Învârtită, cu nucă: Secretul bunicii pentru desertul autentic românesc

 

Glazură pentru Negresă din trei ingrediente

 

Dacă vă doriți să-i un plus de savoare prăjiturii, adaugă peste negrese o glazură. Ai nevoie de: 200 de grame de ciocolată cu lapte, 50 de grame de ciocolată amăruie şi 100 de mililitri de smântână dulce.

Se face glazură la bain mari, până când se formează o crema, apoi se adaugă peste prăjitură.  Poftă bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel