Negresă cu vinete coapte. Rețeta unui desert absolut delicios și original. Toți musafirii vor cere o felie în plus. Ingrediente:
două vinete medii
300 de grame de ciocolată neagră
50 de grame de pudră de cacao
60 de grame de migdale măcinate
trei ouă
200 de grame de miere
praf de copt și un praf de sare
Negresă cu vinete coapte. Rețeta unui desert absolut delicios și original. Toți musafirii vor cere o felie în plus. Cum se prepara
Începem cu vinetele pe care le coace în cuptor, apoi le curățăm și le lăsăm să se scurgă. Apoi le mixăm cu un blender, adăugăm bucățile de ciocolată.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Negresă cu vinete coapte. Rețeta unui desert absolut delicios și original. Toți musafirii vor cere o felie în plus, s-ar putea să îți placă și rețeta Brioșe cu banane și ciocolată. Un desert ușor, fără unt, zahăr și făină. Are doar 90 de calorii
În alt vas, punem restul ingredientelor, apoi adăugăm vinetele cu ciocolata și mixăm bine.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Negresă cu vinete coapte. Rețeta unui desert absolut delicios și original. Toți musafirii vor cere o felie în plus, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort cu iaurt, fără făină și fără unt. Rețeta unui desert care se topește în gură și are 140 de calorii
Aluatul se toarnă într-o tavă și se dă cuptor pentru 50 de minute. Când s-a răcit, negresa se pudrează cu praf de cacao.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News