Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii
Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii

Deseetul pe care ân prenetăm azi se face din două  ingrediente. Nu aveți nevoi ede unt, făină, ouă și lapte.  Mai mult, desertul este perfect pentru cei care țin la siluetă, deoarece o porție are doar 140 de calorii. Negresele sunt perfecte pentru micul dejun, alături de o ceașcă de ceai fierbinte, dar sunt, de asemenea, potrivite pentru o gustare deosebită.

Ingredientele pentru șase porții:

Citește și Prăjitură japoneză Shaky. Rețeta pas cu pas și secretul pentru a o obține atât de pufoasă încât să tremure la atingere

​​cinci linguri de pudră de cacao semidulce;

patru banane de dimensiuni medii, de preferință coapte.

Citește și Chiftele din carne tocată cu usturoi, rețeta tradițională de la bunica. Secretul ca să iasă pufoase, fragede și suculente

 

 

Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii . Cum se fac

 

Primul lucru este să curățați bananele, pe care le zdrobiți într-un piure cu o furculiță sau un tocător de cartofi. Apoi, puneți bananele zdrobite în paharul mixerului, adăugați cacao și apoi mixați câteva minute.

 

Ați putea încerca și rețeta: Tort de cacao, cu cremă de Nutella și frișcă. O rețetă ușoară, dedicată gurmanzilor

Este necesar să amestecați câteva minute, până când se obține un amestec dens și catifelat, fără cocoloașe. Luați o matriță de pâine, pe care o tapetați cu hârtie de copt. Turnași aluatul în ea, nivelându-l cu o spatulă.

Vedeți și: Tort cu banane și cafea, făcut la tigaie: Ieftin, pufos și delicios. Notează acum ingredientele

 

Apoi, matrița se dă într-un cuptor preîncălzit la 170 de grade, timp de o jumătate de oră / patruzeci de minute.  Când negresa este  gata, se rănește, apoi se dă la frigider pentru jumătate de oră, fără a-o scoate din matriță.

Vă sugerăm să preparați și: Prăjitură pufoasă cu iaurt. O porție are doar 95 de calorii. Rețeta pas cu pas a unui desert de vis

 

După treizeci de minute, scoateți negresa din matriță, presărați-o cu cacao și apoi tăiați-o în șase pătrate gata de servit. Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel