Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale. „România are nevoie de o viziune dreaptă”

Cristina Iacob |
Data publicării:

Nicolae Ciucă, președintele PNL, și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale, afirmând că România are nevoie de o viziune de dreapta pentru a face față provocărilor economice, sociale și de securitate, atât pe plan intern, cât și internațional.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri candidatura pentru alegerile prezidenţiale, context în care a afirmat că România are nevoie de o viziune de dreapta.

„Ne aflăm într-o situaţie în care România s-a schimbat şi se schimbă, situaţia internaţională s-a schimbat şi vedem că, din păcate, se schimbă din ce în ce mai des, ca atare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări de natură economică, de natură socială, provocări de natură să afecteze democraţia, trebuie să vedem şi să găsim soluţii pentru viitorul copiilor noştri, pentru siguranţa noastră ca naţiune. Ca atare, venim cu o viziune de dreapta, România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune", a declarat Ciucă la Biroul Electoral Central, cu ocazia depunerii candidaturii.

El a evidențiat sprijinul acordat de PNL, care propune un proiect axat pe familie, comunitate și țară. 

"Mă bazez foarte mult pe onoarea şi credinţa oamenilor liberali, a oamenilor de dreapta în acest proiect. (...) PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă şi sigură. România are capacitatea să asigure siguranţa cetăţenilor - şi aici discutăm de siguranţa economică, siguranţa socială, în comunităţi, în şcoli, siguranţa pentru a demara o afacere şi, bineînţeles, capacitatea de a face faţă tuturor provocărilor externe. Ca atare, voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte implicat, echilibrat, care - aşa cum am făcut toată viaţa mea - voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului, pentru a putea să facem faţă oricăror provocări, dar, mai înainte decât toate, să putem să construim un viitor mai sigur şi mai bun pentru generaţiile viitoare", a adăugat liderul liberal.

Ciucă a menționat că 1.600.000 de români au semnat pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale, relatează Agepres. 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel