Nicolae Ciucă spune că se va rupe coaliția după alegeri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Nicolae Ciucă spune că, după alegeri, cel mai probabil coaliția se va rupe. 

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că, în situația actuală, este „mai mult decât probabil” ca actuala coaliție să nu supraviețuiască alegerilor.

Într-un interviu acordat Realitatea.net, politicianul a confirmat că a discutat anterior cu președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacucă, despre un proiect de modificare a legii care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze pe lista PNL la alegerile parlamentare.

Președintele PNL a reacționat și la postarea de pe Facebook a lui Ciolacu de marți seară, în care președintele PSD a negat că ar fi discutat cu Ciolacu și șeful statului pe 3 aprilie anul acesta despre proiectul de lege, așa cum susțin surse liberale.

Ciucă a precizat că întâlnirea nu ar fi putut avea loc pe 3 aprilie deoarece în acea zi se afla în Cehia.

"Mă aștept ca premierul să prezinte măsuri de reducere a deficitului bugetar și de creștere a eficienței utilizării resurselor UE”, a spus el.

El a adăugat că important pentru partidul său este să își respecte promisiunile făcute electoratului: „Dacă nu înțelegem cum să facem cu adevărat politică pentru oameni, vom sta la masă și ne vom pierde timpul”, a spus președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel