Nicușor Dan spune că alegerile din 9 iunie sunt o miză pentru ”civilizație” și ”o Românie demnă în Uniunea Europeană"

Cristina Iacob |
Data publicării:
Nicuşor Dan dezvăluie opțiunile sale politice: „Sunt un om de dreapta, am sprijinit partidele de dreapta” (Foto: arhiva DC Media Group)
Nicuşor Dan dezvăluie opțiunile sale politice: „Sunt un om de dreapta, am sprijinit partidele de dreapta” (Foto: arhiva DC Media Group)

Nicuşor Dan a afirmat că alegerile din 9 iunie vizează "civilizaţia", "legalitatea" şi "o Românie demnă în Uniunea Europeană".

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a subliniat joi că alegerile din 9 iunie reprezintă un moment crucial pentru "civilizație", "legalitate" și "o Românie demnă în Uniunea Europeană", îndemnând electoratul să meargă la vot.

"Alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, despre onestitate, despre profesioniştii din administraţia publică. Vreau să mulţumesc în special consilierilor generali din partidele care m-au susţinut şi care sunt, o parte dintre ei, aici pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o.

Am avut proiecte comune, am avut voturi importante pe care le-am dus împreună. Împreună am dus oraşul în direcţia corectă. Pe 9 iunie avem alegeri. Nu uitaţi că într-o Primărie există primar şi există Consiliu şi în Primăria generală există Consiliul general. Veniţi la vot pe 9 iunie. Vă aştept să colaborăm în Consiliul general", a transmis Nicuşor Dan, la un eveniment electoral organizat de Alianţa Dreapta Unită în Piaţa Universităţii.

El a mulţumit echipei Dreapta Unită pentru munca depusă în ultimele luni, "în stradă", la strângerea semnăturilor şi în discuţiile cu oamenii cărora li s-au spus "lucruri care uneori nu se aud la televizor", scrie Agerpres. 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel