Noi informații despre moartea lui Andrei Versace

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Andrei Versace, găsit mort
Andrei Versace, găsit mort

Cazul morții influencerului Andrei Versace a stârnit numeroase speculații și teorii, dar surse din cadrul anchetei au oferit recent detalii esențiale despre circumstanțele tragicei sale dispariții.

Andrei Versace ar fi murit în urmă cu câteva zile, după cum indică starea avansată de descompunere a corpului și mirosul puternic prezent în locuința sa.

 

Anchetatorii examinează posibilitatea unei supradoze

 

Deși apropiații săi susțin că Andrei nu consuma substanțe interzise, anchetatorii nu exclud ipoteza unei supradoze. Amintim că în luna aprilie, Andrei Versace a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru tratament împotriva dependenței de droguri. Acest detaliu îi face pe anchetatori să investigheze dacă influencerul ar fi reluat consumul de droguri.

Tocmai din acest motiv, anchetatorii sunt în căutarea ultimelor persoane care l-au văzut în viață pe Andrei Versace. Există posibilitatea ca acesta să fi consumat droguri într-un alt loc, iar efectele letale să se fi manifestat după ce a ajuns acasă. Cu toate acestea, procurorii au confirmat că nu au fost găsite droguri în locuința sa în momentul în care a fost descoperit trupul neînsuflețit.

 

Alte ipoteze: AVC sau accident casnic?

 

Pe lângă ipoteza unei supradoze, anchetatorii iau în considerare și alte scenarii. Un posibil accident vascular cerebral (AVC) ar putea fi cauza decesului, însă rezultatele necropsiei sunt așteptate pentru a clarifica acest aspect. Aceste rezultate vor dezvălui nu doar cauza exactă a morții, ci și momentul decesului, confirmând astfel suspiciunile că Andrei Versace ar fi murit în urmă cu aproximativ o săptămână.

O altă ipoteză investigată este cea a unui accident casnic. Anchetatorii consideră posibilitatea ca influencerul să fi alunecat în bucătărie și să se fi lovit grav la cap, ceea ce ar fi putut duce la moartea sa.

 

Varianta jafului sau omorului, excluse

 

În ceea ce privește suspiciunile inițiale de jaf sau omor, procurorii au exclus aceste variante. Nicio dovadă nu sugerează că Andrei Versace ar fi fost victima unei agresiuni sau a unui furt în locuința sa.

Moartea lui Andrei Versace, o figură publică binecunoscută, a șocat și întristat numeroși fani și apropiați. Pe măsură ce anchetatorii continuă să adune informații și să analizeze dovezile, publicul așteaptă cu nerăbdare clarificările oficiale care vor aduce lumină asupra circumstanțelor tragice ale acestui deces.

Rezultatele necropsiei și investigațiile ulterioare vor fi cruciale pentru a stabili cu exactitate cauza morții lui Andrei Versace și pentru a aduce un oarecare sentiment de încheiere pentru cei afectați de această pierdere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel