Nou DERAPAJ marca PSD: „Mai trebuie și câte un român la conducerea țării. O să avem o enclavă străină“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PSD, Călin Matei, a declarat că „mai trebuie să fie din când în când și câte un român la conducerea țării“, făcând referire la etnia președintelui Iohannis. „Nu toți pot fi Hellvig, nu toți pot fi Kovesi, Orban, nu toți pot fi Ludovic“, a mai afirmat social-democratul.

Deputatul PSD, Călin Matei, a declarat joi, într-o conferință de presă susținută la sediul oganizației PSD Maramureș că „mai trebuie să fie din când în când și câte un român la conducerea țării”. Parlamentarul apreciează că dacă Iohannis va câștiga un nou mandat „o să avem o enclavă străină”. Alături de el, în conferință a participat și președintele organizației, Gabriel Zetea și fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Nu este pentru prima dată când social-democrații se folosesc de un discurs xenofob cu privire la președintele României. Și în trecut aceștia l-au acuzat pe Klaus Iohannis că este „străin” și că nu este de aceeași religie cu majoritatea cetățenilor.

„A ajuns să facă separări în țară pe religie: ortodocși și alții, catolici și alții. A ajuns să facă separare în țară între cei pe care îi cheamă Vasile, Ion, Gheorghe. Nu toți pot fi Eduard, nu toți pot fi Hellvig, nu toți pot fi Kovesi, Orban, nu toți pot fi Ludovic. Mai trebuie să fie din când în când și câte un român la conducerea țării. Este suficient ca au puterea executivă, dacă le mai dăm și președinția o să avem o enclavă străină. Nu consider că e normal. Sunt convins că în poporul român sunt mai mulți Vasile, Ioni, decât Ludovici”, a declarat Călin Matei.

Călin Matei este același parlamentar PSD care mărturisea că nu i-a plăcut școala și îi îndemna pe elevi să nu mai fumeze în budă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel