Ardei umpluți în stil lasagna. Ingrediente:
3 ardei roșii mari,
200 grame foi de lasagna,
450 grame spanac frunze congelate,
20 grame roșii uscate (tocate).
Nu ratați și: Tartă delicioasă cu căpșune și migdale: Este hitul primăverii, pe care nu trebuie să-l ratezi.
Ingrediente pentru sosul Bechamel:
300 grame nuci caju,
80 ml ulei vegetal, 4 linguri sare,
1 praf nucșoară rasă,
30 grame făină,
2 linguri de pastă miso.
Nu ai preparat niciodată acest fel de mâncare: ardei umpluți în stil lasagna. Prepararea
Se spală ardeii și se scoate cotorul cu semințe. Fierbeți foile de lasagna în apă cu sare până când sunt ușor moi și maleabile. Sfat: Nu trebuie să fie prea moi. Clătiți-le cu apă rece și tăiați-le bucăți pentru a intra perfect în interiorul ardeilor.
Pentru sosul bechamel vegan: fierbeți 350 ml apă și amestecați nucile caju, uleiul, nucșoara, făina și pasta miso. Se trece spanacul prin apă clocotită, se condimentează cu sare și piper. Umpleți ardeii mai întâi cu o bucată de lasagna, niște spanac, apoi roșii uscate, un strat de bechamel. Apoi iarăși o foaie de lasagna.
Vă sugerăm și: Omletă de cartofi, care se topește în gură. Rețeta tradițională a bunicii de care nu ați știut până acum
Continuați să stratificați până când ardeii sunt umpluți. Aceștia se coc într-un cuptor la 180°C, într-un vas termorezistent. Ardeii se coc circa 35-45 de minute. Se decorează, apoi, cu nuci de pin, rucola și busuioc și se servesc la o cină cu prietenii. Poftă bună!
Vă sugerăm și: Cartofi crocanți, celebri pe Tik-Tok: îi gătiți într-o tigaie și sunt senzațional de delicioși
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News