O badantă româncă din Italia, aflată sub influența alcoolului, a agresat două pensionare și patru carabinieri

Cristina Iacob |
Data publicării:

O bandantă româncă a agresat-o sub influența băuturii pe pensionara pe care o are în grijă, sora acesteia și patru carabinieri.

O îngrijitoare în vârstă de 50 de ani a fost arestată după un incident violent în care a agresat o pensionară de 90 de ani, sora acesteia în vârstă de 80 de ani, și patru carabinieri. Evenimentul a avut loc în noaptea trecută într-o localitate din Italia, iar procesul este amânat pentru 12 septembrie.

Incidentul a început când femeia, de naționalitate română și aflată sub influența alcoolului, a început să se comporte agresiv cu pensionara de 90 de ani. Potrivit relatărilor, femeia a provocat victimei vânătăi pe brațe și nu i-a pregătit mâncare, deși aceasta era în post. Sora victimei a cerut explicații îngrijitoarei, dar a fost și ea agresată fizic fără niciun motiv aparent.

Românca era scăpată de sub control. Nimeni nu a putut s-o calmeze

 

Îngrijitoarea a escaladat situația aruncând o oală cu apă fierbinte pe masă, ceea ce a provocat stropirea fierbinte a întregii încăperi. Atunci când nepotul pensionarei a ajuns acasă, alertat de sora acesteia, a găsit-o pe bunica plângând și a încercat să o calmeze pe îngrijitoare. Cu toate acestea, femeia nu a acceptat să părăsească locuința, iar nepotul a chemat doi angajați ai agenției care i-a furnizat îngrijitoarea. Aceștia au ajuns la fața locului după aproximativ 30 de minute, dar nu au reușit să controleze situația.

Carabinierii au fost apoi solicitați să intervină. Însă, și aceștia au fost agresați de îngrijitoare. Un brigadier a fost lovit cu o palmă, iar alți doi polițiști au fost împinși violent de către femeia de 50 de ani, care nu s-a lăsat intimidată de prezența forțelor de ordine. În cele din urmă, femeia a fost dusă la secția de poliție pentru identificare, dar a continuat să se comporte agresiv, lovind alți doi polițiști.

Procurorul adjunct Sergio Dini a decis arestarea femeii pentru violență împotriva unui funcționar public, considerând că există motive suficiente pentru o acțiune penală severă. A doua zi dimineața, judecătorul a validat arestarea, dar femeia a fost eliberată ulterior. Procesul este programat pentru 12 septembrie, după ce avocatul său, Marco Cinetto, a solicitat termene suplimentare pentru pregătirea apărării.                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Între timp, pensionara de 90 de ani beneficiază acum de îngrijirea unei noi îngrijitoare cu experiență, care lucrează în Italia de mai mulți ani și s-a comportat întotdeauna responsabil. Incidentul subliniază problemele recurente legate de comportamentul neadecvat al unor îngrijitori și impactul devastator pe care agresivitatea poate avea asupra persoanelor vârstnice.

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel