O doctoriță din Oradea este acuzată că își hărțuiește colegele. Își căuta o iubită printre colegele de muncă 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O doctoriță de la Oradea este acuzată că și-ar fi hărțuit colegele de muncă. Aceasta și-ar fi căutat o iubită printre colege, iar unora dintre ele le-a trimis adevărate poeme de dragoste dar și fotografii cu subînțeles, arată televiziunea Kanal D2. 

Doctorița are 41 de ani ar fi trimis mesaje la nu mai puțin de 16 colege. La spitalul din Oradea a fost demarată o anchetă. 

Șefa Secției de Radiologie spune că a primit diverse mesaje și chiar poeme de dragoste

De asemenea, pe numele doctoriței care este radiolog la spitalul din Oradea, ar fi fost depusă o plângere penală și una chiar la Colegiul Medicilor, relatează postul de televiziune Kanal D2. Colegele acuză că ar fi fost hărțuite atât în timpul programului de muncă, dar și în afara lui. De asemenea, șefa de secție de la radiologie acuză că ea însăși ar fi devenit o țintă. Doctorița i-ar fi compus chiar un poem de dragoste. Totodată, aceasta o acuză de malpraxis.  

"Verbal, foarte urât. Au fost chestiile astea cu dragostea, de-a dreptul pornografice să zic așa... (...) Ieri și-a văzut de treabă, a lucrat frumos, astăzi, dintr-o dată, a sărit, a înjurat, a urlat, toți pacienții de pe coridor s-au sesizat și a plecat. S-au greșit diagnostice și de aceea noi le-am sesizat, că pe noi nu ne interesează de fapt viața ei privată sau ce face cu noi," a declarat Liana Toc, șefa secției de Radiologie de la Spitalul Județean Oradea. 

Doctorița acuzată spune că tot ce-a făcut a fost o modalitate de a-și arăta revolta. 

"Am fost atât de abuzată, că n-am mai putut emoțional și trebuia să dau afară totul. Știți ce-a fost? A fost un fel de răzbunare de-a mea, revoltă," a spus doctorița acuzată că trimite mesaje și imagini cu tentă explicita colegelor de muncă. 

Pentru moment, spitalul nu a luat nici un fel de acțiune împotriva ei, iar Colegiul Medicilor a sancționat-o doar cu un avertisment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel