O femeie a fost dată afară din avion, după ce a avut trei atacuri de panică înainte de decolare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Departe de casă de Crăciun: Mulți români din diaspora nu își permit bilete de avion pentru a se întoarce / Sursa foto: freepik.com
Departe de casă de Crăciun: Mulți români din diaspora nu își permit bilete de avion pentru a se întoarce / Sursa foto: freepik.com

Atac de panică pe zborul Palermo-Bergamo: O femeie a oprit decolarea avionului de trei ori. În cele din urmă a fost dată afară din avion spre binele ei, dar și pentru că zborul întârziase destul.

O scenă neobișnuită a avut loc ieri pe Aeroportul Falcone-Borsellino din Palermo, Sicilia, când o femeie a provocat trei amânări ale decolării unui zbor Ryanair cu destinația Bergamo din cauza unui atac de panică aparent. Frica de zbor este o emoție comună printre pasagerii aerieni, dar incidentul de ieri a fost mai mult decât o simplă reacție de anxietate - a fost o serie de evenimente care au dus la întârzieri și frustrări pentru ceilalți pasageri.

Episodul a fost relatat de pagina de Facebook "Sicilia in volo," care a documentat incidentul neobișnuit.

 

Avionul s-a întors de trei ori pe pistă

 

Femeia se afla la bordul zborului Ryanair Palermo-Bergamo, iar pasagerii erau pregătiți pentru decolare. Cu toate acestea, în timpul manevrelor de pregătire pentru decolare, avionul Boeing a fost nevoit să se oprească și să se întoarcă de trei ori pe pistă. Conform datelor din Flightradar, acest comportament neobișnuit a fost confirmat, iar pasagerii au fost martorii unei situații extrem de neplăcute.

Un martor al incidentului a dezvăluit că o pasageră a fost afectată de un atac de panică în timpul rulării către pista de decolare. La fiecare încercare de decolare, femeia a reușit să oprească avionul înainte de a lua zborul efectiv, ceea ce a determinat pilotul să se întoarcă pe pistă și să aștepte în parcare. Această situație a cauzat întârzieri semnificative și stres pentru toți pasagerii aflați la bord.

La a treia încercare nereușită de decolare și la amânarea ulterioară a plecării, echipajul de bord a luat decizia de a ruga femeia să părăsească avionul. Aceasta a fost escortată în afara aeronavei, permițând zborului să continue către destinația sa, Bergamo.

Cu toate că zborul a decolat în cele din urmă, întârzierile și neplăcerile cauzate de incident au lăsat o impresie dezamăgitoare asupra celorlalți pasageri, care au fost nevoiți să aștepte mai mult timp decât era planificat inițial. Frica de zbor poate fi o experiență terifiantă pentru cei afectați, dar în acest caz, a avut un impact semnificativ asupra întregului zbor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel