O femeie de 82 de ani a fost ucisă accidental de un bărbat care cosea porumb cu un tractor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie de 82 de ani a fost ucisă accidental de un bărbat care cosea porumb cu un tractor / (Sursa: Freepik)
O femeie de 82 de ani a fost ucisă accidental de un bărbat care cosea porumb cu un tractor / (Sursa: Freepik)

Un accident dramatic a avut loc pe un câmp din județul Hunedoara, luni dimineața când un bărbat a dat cu tractorul peste o femeie de 82 de ani, care s-a stins din viață.

Tragedia a avut loc pe un câmp în apropierea comunei Baru, luni dimineața, în jurul orei 10:45. Un bărbat de 44 de ani, care efectua lucrări agricole de tăiere a porumbului cu ajutorul unei cositori trase de un tractor, a descoperit cu groază că utilajul său lovise o femeie de 82 de ani, provocându-i răni grave, care i-au fost fatale.

Incidentul a declanșat o anchetă din partea autorităților locale, care încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara, bărbatul care opera utilajul agricol a observat că tractorul începea să funcționeze anormal, mergând greu și manifestând rezistență în mișcare. Neînțelegând inițial cauza, el a oprit tractorul și l-a manevrat în marșarier pentru a verifica situația.

În acel moment, a făcut descoperirea șocantă: o femeie căzută la sol, cu răni deschise provocate de cositoarea utilajului. Din păcate, rănile erau atât de grave încât femeia, o localnică din comuna Baru, a decedat înainte ca echipajele medicale să poată interveni.

 

Medicii nu au reușit să salveze femeia

 

Echipajele de prim-ajutor din cadrul SMURD Hunedoara au ajuns rapid la fața locului și au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes, fiind nevoite să declare decesul femeii. Corpul acesteia a fost preluat de reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală (S.J.M.L.) Hunedoara, pentru a fi supus necropsiei. Procedura medicală va ajuta la stabilirea cauzelor exacte ale morții și va oferi date suplimentare anchetei aflate în desfășurare.

Testele preliminare efectuate de polițiști asupra bărbatului implicat au indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului. Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a confirmat că rezultatul testului etilotest a fost negativ, eliminând astfel consumul de alcool ca posibil factor contributiv în acest tragic incident.

„La ora 10:45, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce tăia porumb cu o cositoare trasă de un tractor, pe un teren din apropierea comunei Baru, a constatat că tractorul merge greu, iar când a manevrat tractorul cu spatele a observat o femeie de 82 de ani, din comuna Baru, care era căzută în fața cositorii și prezenta răni deschise care au condus, din păcate, la decesul acesteia”, a transmis IPJ Hunedoara.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale, și desfășoară investigații suplimentare pentru a stabili circumstanțele precise ale accidentului. Una dintre întrebările principale pe care anchetatorii încearcă să o clarifice este ce căuta femeia de 82 de ani în mijlocul lanului de porumb în momentul respectiv și cum s-a produs efectiv accidentul. Este posibil ca femeia să fi intrat pe câmp pentru a culege porumb sau pentru altă activitate, însă acest aspect va fi lămurit doar după finalizarea anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel